Filter
EMBA
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland England Birmingham Studietype: Alle Pacing: Deltid

Deltid EMBAs i Birmingham - Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2020

Den EMBA grad programmene er fleksible og rimelige utdanning alternativer for heltidsansatte arbeider fagfolk. I dagens 's arbeidsmarkedet, it ' s ikke lett å finne et konkurransefortrinn. Både næringsdrivende og arbeidsledige folk ser til en EMBA.

En Master of Business Administration (MBA) er presentert for nyutdannede ved gjennomføring av to år med avanserte og spesialiserte studier dekker emner som business, ledelse, økonomi og regnskap. Tjene en MBA kan gi nyutdannede et konkurransefortrinn over andre arbeidssøkere i en aggressiv arbeidsmarked.

 

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Birmingham er hjem til seks universiteter, største videreutdanning college i Storbritannia, tre handelshøyskoler og tre religiøse opplæringen høgskoler. Det er ikke rart det er den nest mest folkerike britiske byen, annet enn London.

Deltid EMBA program i Birmingham i Storbritannia

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
England
Birmingham
Studietype
Pacing
Birmingham Business School, University of Birmingham

... [+]

Deltid EMBA programmer i Birmingham Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland. [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
30 - 54 måneder
Campus
Les mer på norsk
Aston Business School

Aston MBA er neste kapittel i din karriere. Enten din ambisjon er å lede i internasjonale organisasjoner eller starte noe nærmere hjemme, vil kurset skape strategisk tenk ... [+]

Kombiner studie med en heltidskarriere med fleksibiliteten til Aston Executive MBA. Du vil lære over en lengre periode gjennom online workshops samt weekend boliger her på Aston Business School. Dette gir deg muligheten til å bruke dine nye ferdigheter og teoretiske kunnskaper med en gang.

Kursplan

Aston MBA er neste kapittel i din karriere. Enten din ambisjon er å lede i internasjonale organisasjoner eller starte noe nærmere hjemme, vil kurset skape strategisk tenkning og evner, og forberede deg på en karriere i forkant av virksomheten.

De beste lederne har mestret kunsten av beslutningstaking og handling basert på kritisk tenkning. Din Aston MBA vil lære deg å reflektere over din egen karriere, oppleve nye muligheter og utvikle en vekststilling. Du vil bli oppsiktsvekkende i alt du gjør.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
30 måneder
Campus
Les mer på norsk