EMBA

Galicia Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

EMBA

Galicia Business School

 • Mastere, mastere og postgraduate
 • Oktober 2018 - desember 2019, Santiago de Compostela
 • € 12.450 Se preferansebetingelser


Executive MBA: For profesjonelle kalt til direkte

Galicia Business School har designet sin Executive MBA for å fremme karrieren til fagpersoner kalt til å påta seg større ansvar i næringslivet. Det er spesielt rettet mot de som har demonstrert deres kapasitet og lederskap på de tekniske og / eller ledelsesområdene hittil, og som nå finner muligheten til å lede lag og påta seg større ansvar i forvaltningen av deres organisasjoner.

Hvis du er en dyktig profesjonell, som allerede påtar seg ledelsesoppgaver, og du ønsker å gå videre i fremgangen din som leder ved å øke ledelsen og dine ferdigheter, er dette ditt program. Du vil være en del av et team av fagfolk som allerede vet hvordan de skal gjøre og forvalte sine ansvarsområder, og hvis utfordring er å "gjøre", lede og lede, integrere de ulike områdene i selskapet, forberede seg på nye profesjonelle utfordringer.


differensialer

Er du en dyktig profesjonell? Anser du allerede lederoppgaver? Fremskritt som leder og øk lederskapskapasiteten din.

Det er en del av et team av fagfolk og ledere med høyt ansvar, hvis utfordring er å " gjøre ", lede og lede, integrere de ulike områdene i selskapet, forberede deg på nye profesjonelle utfordringer.

Lær ved å gjøre

Utendørs trening, Business Game, Business Simuleringer, rollespill, Master Classes, Final Master Project og praktiske saker. Reelle erfaringer til virkelige problemer med din nåtid og fremtid som profesjonell og leder. Alltid ledsaget av personlig coaching og veiledning for å sikre maksimal ytelse og definisjonen av din egen personlige utviklingsplan.

Global og digital

Innovativ MBA orientert til lederprofilen som kreves av ledende selskaper. Innovasjon, globalisering og behovet for å anta effekten av den digitale dimensjonen er sentrale elementer for å lede mennesker, lag og bedrifter i de kommende tiårene.

Tiden din er gull

Vær oppmerksom på at ditt viktigste aktivum er din tid, er programmet utformet slik at du kan kombinere det perfekt med din profesjonelle karriere: format på 2 helger per måned.

Lærere i aktiv

Fakultetet vårt består av fagfolk og eksperter som er aktive i ledende selskaper i hele Galicia og Spania. De vil overføre virkeligheten og behovene til arbeidsmarkedet de drikker hver dag i bedriftsmiljøet.

Eksklusivt nettverk

En gruppe fagfolk som deg vil møte i Santiago på to helger i måneden, med høyt potensial fra ledende selskaper fra hele nordvestlige halvøya.

Silicon Valley nedsenking

I dette erfaringsprogrammet kan du leve en uke i kontakt med gründere og ledere av de mest innovative selskapene i verden, i sine egne organisasjoner og i uformelle miljøer, for å få kunnskap om sine erfaringer.

Konkurrans videospill

Konkurrer mot resten av kampanjen din i et videospill hvor du skal teste dine ledelsesmessige ferdigheter (beslutningsprosesser, lederskap, etc.) ved å benytte deg av en nyskapende metodikk som er tildelt nasjonalt og internasjonalt.


mottakere

I lys av opptak til programmet skal kandidatens ledelsespotensial og de faglige og ledelsesmessige utfordringene han må påta seg i fremtiden i sin organisasjon eller i hans fremtidige profesjonelle prosjekt, tas med i betraktning.

I Galicia Business School vet vi at en god Executive MBA har tre viktige ingredienser: et prestisjefylt og profesjonelt lærerpersonal, en metodikk rettet mot lederopplæring og en gruppe med høyt potensial. Det er derfor vi tar særlig vare på utvelgelsen av deltakerne og homogeniteten til gruppen.


Moduler og kronologi

Master vil kreve en dedikasjon på 500 timer (560 hvis du velger den internasjonale utvidelsen) og vil løpe mellom månedene oktober 2018 og desember 2019. Vær oppmerksom på deltidformatet for et program med disse egenskapene og høye nivå av okkupasjon av deltakerne i sitt daglige arbeid, antar vi at ansikt til ansiktsklassene skal være avgjørende, intens og fullt utnyttet, slik at programmet utvikles i to helger i månedsformat (fredag ​​ettermiddag og lørdag på om morgenen).

moduler

 • Ferdigheter og ledelsesferdigheter
 • Bedriftsmiljø
 • Ledelse og økonomisk-finansiell ledelse
 • Markedsføring og kommersiell ledelse
 • People Management
 • Operations and Technology Department
 • Strategi, forretningsutvikling og konkurranseevne
 • Masteroppgave Prosjekt
 • Silicon Valley Immersion (valgfritt)


Lærerpersonale

I Galicia Business School alle fakultetsmedlemmer aktive fagfolk i selskapet, og alle er anerkjente lærere i profesjonell verden, både lokalt og nasjonalt.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Spansk


Sist oppdatert September 8, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
15 måneder
Deltid
Price
Pris
12,450 EUR
Se foretrukne forhold
Information
Deadline
Locations
Spania - Santiago de Compostela, Galicia
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Des. 31, 2019
Dates
Okt. 2019
Spania - Santiago de Compostela, Galicia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Des. 31, 2019