Filter
EMBA
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp EMBA programmer i Sikkerhet 2019

En EMBA er en prestisjetunge grad tilgjengelig for alle som har fullført en bachelorgrad. Ved å bygge på elevers tidligere erfaringer, forbedrer dette programmet forståelse og gjør dem eksperter på deres valgte felt.

Hva er et EMBA i sikkerhet? Typisk designet for å gi studentene ekspertviten om alle typer sikkerhet fra IT til beskyttelse, bruker dette programmet vanligvis kurs som risikovurdering og ledelse for å hjelpe elevene til å utvikle en dypere forståelse av emnet. Studentene kan også studere kriminell prosedyre, dataprogrammering og internasjonal sikkerhet for å avrunde deres omfattende forståelse av ulike nivåer av sikkerhet.

Mens de er registrert i et EMBA i sikkerhet, dyrker studentene vanligvis flere nøkkelkompetanser som kan hjelpe dem med å utmerke seg i sine valgte karriere. Analytisk tenkning og problemløsningskompetanse kan hjelpe elevene til å identifisere trusler og skape løsninger raskt, muligens som fører til jobbspring i fremtiden. Time management ferdigheter kan være nyttig i både personlig og profesjonell innsats.

Fordi ingen to universiteter er de samme, varierer prisen for et EMBA-program drastisk. For å bestemme den eksakte prisen på en grad, er det vanligvis best å kontakte potensielle skoler direkte.

Med teknologi som vokser raskt, fortsetter etterspørselen etter jobbkandidater med EMBAer i sikkerhet å vokse. Mange studenter forfølger karrierer som programvare sikkerhetsingeniører. Noen velger å bli informasjonssikkerhetsanalytikere, og andre finner jobber som sikkerhetsarkitekter. De som stiger til eldre stillinger, kan bli ledende informasjonssikkerhetsoffisører. Posisjoner som penetrasjonstestere eller kriminalitetsforskere for informasjonssikkerhet kan også være tilgjengelige.

Med veksten av digital teknologi tilbyr universiteter online kurs for å gi studentene global tilgang til en god utdanning. Å ta klasser online gjør det vanligvis mulig for studenter å balansere utdanningen med sine familier og karrierer. For å finne det rette universitetet, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Sikkerhet

Ionis School of Technology and Management

Den MBA Ledelse og Cyber-sikkerhet tog eksperter som vil være i stand til å tilby et trygt miljø for innsatsen og utfordringene i utviklingen av moderne bedrifter. ... [+]

Igjen ny pedagogisk tilnærming verden

Fleksibiliteten av dagens trening: til hver sin rytme og sitt liv

1 dynamisk modell: verksteder, workshops og prosjekter Bærekraftig tempo 1: 1 kveld per uke (3t) + en lørdag per måned (7H) En opplæring for ledere: treningstid er kompatibel med faglige mål (15 til 18 måneder, avhengig av integrering holdenhet) En tilpasningsdyktig modell: systemet tillater både forsiden at fjern for alle hendelser, herunder prosjekter for å håndtere eventuelle uforutsette En fleksibel læring: Det er mulig å nå veien under trening

Den "PLUS"

Personlig Utvikling / Ledelse Coaching for realisering av profesjonelt prosjekt Stige i ledelsesmessige og teknologiske ferdigheter Et utvalg av 4 MBA i hjertet av digital transformasjoner En uke på en "spot" International (New York, San Francisco eller Shanghai) ... [-]
Frankrike Le Kremlin-Bicêtre
September 2019
Fransk
Heltid studier
15 - 18 måneder
Campus
Les mer på norsk