Fjernundervisning Executive MBA i Samfunnsansvar i næringslivet (CSR)

Beste studieprogrammer Fjernundervisning EMBAs i Samfunnsansvar i næringslivet (CSR) 2018/2019

Samfunnsansvar i næringslivet (CSR)

En EMBA eller Executive MBA er et graduate-nivå siviløkonom for profesjonelle og utøvende. Det tillater dem å studere business executive utdanning og arbeid samtidig.

MBA i Corporate Social Responsibility er et program utviklet for profesjonelle som tar sikte på å bli fremtidige bedriftsledere. Som virkningen av utviklingen i den globale økonomien blir kritisk, utdanne studentene viktigheten av samfunnsansvar i næringslivet bidrar til langsiktig suksess. Kunnskap og ferdigheter i samfunnsansvar kan øke lønnsomheten med en viktig rolle i både risikostyring og innovasjon.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Fjernundervisning EMBA i Samfunnsansvar i næringslivet (CSR)

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for EMBA Samfunnsansvar i næringslivet (CSR) distance.  Prøv vår kategori MBA Samfunnsansvar i næringslivet (CSR) Fjernundervisning istedet.
Samfunnsansvar i næringslivet (CSR)

Search for similar programs here