MBASTUDIES

3 EMBA programmer i Salg 2021

En EMBA, eller Executive MBA grad, er designet for personer som allerede er på en bestemt karrierevei og ønsker å fremme sin kunnskap i sine utvalgte felt for å utvide sine karrieremuligheter. Mange studenter fortsetter å jobbe mens de oppnår denne graden.

Hva er en EMBA i salg? Bunnlinjen i en hvilken som helst organisasjon er avhengig av salg, så det er viktig at folk i salgsposisjoner har de ferdigheter, know-how og egenskaper som er nødvendige for å generere kundeemner, følge gjennom med kunder og lukke avtaler. For å hjelpe elevene til å gjøre det, fokuserer kurs i dette programmet på å forbedre deltakernees strategiske tenkning og kritiske analysemuligheter, samt å lære måter å anvende ulike teorier på for å løse komplekse forretningsproblemer. Kommunikasjon og ledelse har også en tendens til å være hovedfokus på disse kursene, som å lære å bygge profesjonelle nettverk og opprettholde samarbeidende lagmiljøer.

Nyutdannede av denne typen program pleier å være utstyrt med overlegne kommunikasjonsevner samt sterke strategiske tenkning og analytiske evner. Hvert av disse trekkene kan komme til nytte, ikke bare i salgsfeltet, men også i alle andre aspekter av en kandidats liv.

Kostnaden for en EMBA varierer sterkt. Faktorer som kan påvirke den endelige prisen på utdanning inkluderer skolens beliggenhet, det valgte programmet, programmets varighet og totale levekostnader.

Personer med EMBA-grader i salg kan finne ut at de har muligheten til å utforske mange spennende karrierer. I tillegg til å jobbe i varer eller verdipapirer, kan kandidater finne suksess i rollen som markedsføringsansvarlig, salgssjef for salg, digital markedsføringssjef, reklame copywriter, låneansvarlig, innkjøpsansvarlig, eiendomsmegler, finansiell salgsagent eller engros- og produksjonssalg representant.

Online kurs tilbud er fleksible og praktiske for de som allerede har etablert karriere. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

3 Resultater i Salg Filter

Executive MBA - Business Management og salgs

Formato Educativo
EMBA
<
Fulltid
<
10 måneder
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

I Gadex Program i Business Management og salgs Studentene skal lære de mest innovative måter å håndtere, lede og motivere salgsteam teknikker samt sin egen salgsorganisasjon. ...

Les mer

EMBA i salgsledelse

German Business School
EMBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Den EMBA Sales Management-programmet tilbyr deltakerne verdifull kunnskap er nødvendig for å utvikle et salgsteam og koordinere salg av virksomhet. Deltakelse i dette programm ...

Les mer

Executive Master i internasjonalt salg og markedsføring

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Deltid
<
12 måneder
Engelsk
Nettstudier

Dette Executive Master (EMBA) i International Sales and Marketing Studiet er ideelt for studenter som jobbet direkte etter videregående skole i minst 3 år i en lederstilling i ...

Les mer