MBASTUDIES

EMBAs i Sør-Korea 2020

Sør-Korea er ledende i mange bransjer, som for eksempel teknologi, robotikk og business. Den økonomiske veksten er å tjene som en modell for utviklingsland. Det er på grunn av dette at Sør-Korea er attraktiv for internasjonale studenter søker å forfølge en EMBA, så vel som internasjonale forretningsfolk. Studenter kan dra nytte av det store faglige nettverk, samtidig som du nyter den vakre landskap og kultur.


EMBA Sør-Korea programmer er designet for forretningsfolk, vanligvis i lederstillinger, for å få ferdigheter og kunnskap er nødvendig for å bli dyktige ledere. Studenter av EMBA Sør-Korea kan bruke det de lærer i sine studier til jobbene sine, mens bringe deres arbeidserfaring til læringsmiljøet. Studenter av EMBA Sør-Korea vil oppleve strenge kurs som fokuserer på grunnleggende forretningsmessige prinsipper, mens vekt og ledelse.


EMBA Sør-Korea kan hjelpe deg å fremme din karriere til neste nivå. Bla gjennom EMBA Sør-Korea alternativene nedenfor og ta neste skritt mot dine faglige mål!            

treff Filter

Executive MBA

Korea University Business School
EMBA
mars 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Målet med Executive MBA er å utdanne ledere, ikke bare ledere. Vi gjør dette ved å levere den grunnleggende kunnskapen om forretningsfunksjoner med våre nyskapende læreplaner. ...

Les mer

Executive MBA

University of Washington Foster School of Business
EMBA
sep. 2020
<
Deltid
<
21 måneder
Engelsk
Campus

Fordi deg i en stimulerende, interaktiv læringsopplevelse hvor du bytter ideer med 40-50 erfarne kolleger i Michael G. Foster Business School ved University of Washington Exec ...

Les mer

Global Executive MBA (gemba)

University of Washington Foster School of Business
EMBA
sep. 2020
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
Campus

Gjennom et partnerskap mellom UW og Yonsei School of Business tilbyr GEMBA erfarne ledere en fremragende MBA-utdanning og viktig internasjonal eksponering.

Les mer