MBASTUDIES

EMBA programmer i Sør-Afrika 2020

Sør-Afrika har blitt en økonomisk kraft for hele Afrika, noe som gjør det til et utmerket sted for høy kvalitet og givende EMBA programmer. Forretninger programmer i Sør-Afrika har en lang historie og fortsetter å vokse, noe som gir enda mer verdi til en grad fra Sør-Afrika. Studenter forfølge en EMBA Sør-Afrika delta på mange verdensklasse utdanningsinstitusjoner, samt dra nytte av den vakre landskap og kultur.


EMBA Sør-Afrika programmene ta en "hands-on" tilnærming, med vekt på anvendelse av teori til praksis. Studenter av EMBA Sør-Afrika får en sterk forretningsmodell fundament gjennom kjernen klasser mens fokus på IT, globalisering, etikk, ledelse og lederskap. Studenter som forfølge en EMBA Sør-Afrika er ofte nåværende virksomhet fagfolk som arbeider for å øke sin karriere til neste nivå av utøvende lederskap.


Hvis du søker etter en faglig utfordrende og stimulerende miljø, så EMBA Sør-Afrika kan være programmet for deg. Ta en titt gjennom alternativene nedenfor!

treff Filter

UCT GSB Executive MBA

University of Cape Town Graduate School of Business
EMBA
feb. 2021
<
Heltid studier
<
2 år
Engelsk
Campus

UCT GSB MBA som spesialiserer seg på Executive Management (EMBA) er en anvendt læringsopplevelse for ledere og ledere som vil hjelpe deg å utvikle deg i lederrollen din slik a ...

Les mer

Internasjonal MBA

ISM - International School of Management
EMBA
sep. 2020
<
Nettstudier & Campus kombinert
<
Deltid
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Vår Internasjonale MBA gir deg den globale kanten du trenger for å ta din lederkarriere til toppen. Bygget for arbeidsledere, tilbyr programmet all akademisk rigor av en tradi ...

Les mer