EMBA program i St. Petersburg i Russland

Beste studieprogrammer EMBA programmer i St. Petersburg i Russland 2018

MBA

En EMBA eller Executive MBA er et graduate-nivå siviløkonom for profesjonelle og utøvende. Det tillater dem å studere business executive utdanning og arbeid samtidig.

Personer som allerede har oppnådd en bachelorgrad og ønsker å ytterligere øke sine kunnskaper og trening kan velge å tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årig program som kan bidra til å forberede kandidatene for en karriere i ledelse og styring i næringslivet.

Russland (russisk: Россия) er den klart største landet i verden, som dekker mer enn en åttendedel av jordens 's bebodde landområde. Den tidligere State Committee for høyere utdanning i Russland finansiert 240 universiteter, akademier og institutter, noe som gjør Russland til en solid land å studere i.

St. Petersburg Byen ligger langs elven Neva. Den har en befolkning på over 5 millioner innbyggere. Byen har 716 offentlige skoler og 80 fagskoler.

EMBAs i St. Petersburg i Russland

Les mer

Utøvende Mba Program

St. Petersburg State University Graduate School of Management
Campus Deltid 24 måneder December 2018 Russland St. Petersburg

Ved å velge SPbSU Graduate School of Management, velger du et EMBA-program på universitetsnivå undervist av professorer som kombinerer omfattende faglig kunnskap med praktiske forretningsferdigheter. [+]

Ved å velge SPbSU Graduate School of Management , velger du et EMBA-program på universitetsnivå undervist av professorer som kombinerer omfattende faglig kunnskap med praktiske forretningsferdigheter. Du velger et team av fagfolk som tror på de moderne prinsippene for forretningsutdanning. Du velger Skole som har etablert de unike partnerforbindelsene til de beste utenlandske handelshøgskolene og selskapene - verdens ledere og nasjonale økonomier.

Mer enn 400 ledere har inngått og fullført GSOM MBA-programmet . De er toppledere av Henkel - Era, OTIS - St. Petersburg, Slotex, Progress - Neva, Ivan Fedorov, Lenenergo, Coca-Cola HBC Eurasia, Baltic Factory, British American Tobacco, Pyatiorochka, Chainaya Lozhka, Iskrasoft, etc. Vi er stolte av våre kandidater.... [-]


Dual Degree Executive Mba (gsom - Hec Paris)

St. Petersburg State University Graduate School of Management
Campus Deltid 18 måneder January 2019 Russland St. Petersburg

Dual Degree Executive MBA (GSOM - HEC Paris) - "Master of Business Administration" fra GSOM St. Petersburg State University; "Executive Master of Business Administration" fra HEC Paris (# 1 Business School i Europa, Financial Times Ranking 2006-2009) [+]

Dual Degree Executive MBA i St. Petersburg plasserer deg midt i en eksepsjonell pedagogisk og profesjonell opplevelse: Vi tar kunnskapen din, legger den til vår fakultets kompetanse og lederne av næringslivet for å skape et spennende miljø for gjensidig lærer.

Fordeler ved Dual Degree Executive MBA

* Verdenskurs pensum som omfatter alle felt av moderne ledelse praksis

* Triple Crown-akkreditering: EQUIS, AACSB, AMBA

* Mulighet for å få to diplomer: "Master of Business Administration" fra GSOM St. Petersburg State University (# 1 Business School i Russland ved EDUNIVERSAL 2009) og "Executive Master of Business Administration" fra HEC Paris (# 1 Business School i Europa av Financial Times 2009)... [-]