Romania har nylig blitt en populær destinasjon for internasjonale studenter som søker høyere utdanning. Romania tilbyr verdensklasse utdanningsinstitusjoner og grad programmer, blant dem er EMBA Romania. Romania har en spennende atmosfære med rik kultur og historie å utfylle pedagogisk erfaring. EMBA Romania forbereder studentene til å være ledere i næringslivet. EMBA Romania tiltrekker… Les mer

Romania har nylig blitt en populær destinasjon for internasjonale studenter som søker høyere utdanning. Romania tilbyr verdensklasse utdanningsinstitusjoner og grad programmer, blant dem er EMBA Romania. Romania har en spennende atmosfære med rik kultur og historie å utfylle pedagogisk erfaring.


EMBA Romania forbereder studentene til å være ledere i næringslivet. EMBA Romania tiltrekker seg studenter fra hele verden, styrke programmet som studenter bringe deres unike kunnskap og erfaring til bordet. Studenter av EMBA Romania vil fokusere på ledelse mens få grunnleggende kunnskap om virksomheten, som markedsføring, økonomi, drift, etikk og regnskap. Gjennom utfordrende kurs, prosjekter og seminarer, skal studentene lære å anvende forskjellige business og ledelse teorier i praksis.


Hvis du søker etter en måte å fremme din karriere, og deretter vurdere EMBA Romania. Ta en titt på alternativene nedenfor!                   

Minimér
Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Bucharest, Romania

Den akademiske alliansen skapt av ASEBUSS og Kennesaw State University utnytter styrken til hvert program til fordel for både studenter og fakultet.

Den akademiske alliansen skapt av ASEBUSS og Kennesaw State University utnytter styrken til hvert program til fordel for både studenter og fakultet. -
EMBA
Heltid studier
2 år
Engelsk
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here