Filter
EMBA
Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste EMBA programmer i Risikostyring 2019

En Executive Master of Business Administration programmet, også referert til som en EMBA, er vanligvis designet for å jobbe fagfolk. Denne mastergrad kan gi en mer fleksibel tidsplan enn en vanlig MBA. De fleste programmene kan fullføres på to år eller mindre.

Hva er en EMBA i risikostyring? Denne høyere grad fokuserer på grunnleggende virksomheter og styrer risiko. Som student kan du bli presentert med et rammeverk for å forstå risiko i firmaer og hvordan du bruker den kunnskapen til forretningssituasjoner. Du bør lære å identifisere og begrense risikoer - typisk operasjonelle og økonomiske farer - som kan påvirke en bedrift. Læreplanen din kan inneholde kurs i finansregnskapsanalyse, grunnleggende risikostyring, verdsettelse, leksjoner i lederskap, risikostyring og derivater av sikkerhetsmarkeder.

Risikostyringsstudenter vil trolig utvikle sterke lederegenskaper. Dette gjør at de kan ta ansvaret i en rekke situasjoner, noe som gjør dem til et verdifullt tillegg til et lag. Studentene kan også utvikle en unik evne til å ta kompetente beslutninger som tar hensyn til en rekke risikoer som kan være involvert. Kommunikasjon, som er en annen ferdighet som ofte er knyttet til denne graden, er uvurderlig for arbeidsgivere og kan hjelpe til i dagliglivet.

Fordi EMBA i risikostyringsprogrammer tilbys på en rekke institusjoner over hele verden, kan opplæring og avgifter variere betydelig. Noen ganger har EMBA-programmer høyere opplæring enn tradisjonelle MBA-programmer, så kontakt kontoret for opptak av din valgskole og spør om spesifikke innmeldingsavgifter. Stipend kan være tilgjengelig for å lette den økonomiske byrden.

En Executive Master of Business Administration i risikostyring kan forberede studentene på karriere som forsikringsmeglere, risikostyringskonsulenter, bedriftsrisikobestyrere eller ansattes fordelere. Studentene er også ofte kompetente til å jobbe som aktuarer, tapskontrollanter og tilsynsførere. Nyutdannede kan være kvalifisert for stillinger i øverste ledelse. Mange studenter føler seg bemyndiget til å åpne egen virksomhet eller gi konsulenttjenester.

Mange programmer tilbyr EMBA i Risk Management grader online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

1 Results in Risikostyring

MINES ParisTech

Å ta beslutninger i en globalisert verden betyr at man kan finne sin vei i et komplekst miljø som er preget av mangfoldet av kulturer og rasjoner. Det betyr å gjøre valg ... [+]

Executive MBA risiko, globalisering og mangfold

med Skema Business School

Å ta beslutninger i en globalisert verden betyr at man kan finne sin vei i et komplekst miljø som er preget av mangfoldet av kulturer og rasjoner. Det betyr å gjøre valg på kort tid, mens du tar hensyn til et bredere og mer heterogent utvalg av informasjon. Det betyr å ta beslutninger i et usikkert miljø der muligheter ofte går hånd i hånd med risiko.

Enten å jobbe i et SME, et multinasjonalt firma, et administrativt organ eller en internasjonal organisasjon, må ledere være i stand til å orientere sin beslutningsprosess slik at den omfatter denne typen kompleksitet. For å gjøre det, mener vi at de må vurdere hvordan de skal se verden for å forstå hvordan det samhandler med andre symbolske systemer, andre rasjonaliteter, andre sosiale, økonomiske og geopolitiske sammenhenger.... [-]

Frankrike Sophia Antipolis Paris Kina Beijing Fontainebleau Évry Lille  + 4 Mer
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk