close

Filtre

Se resultater

EMBAs i Risikostyring 2020/2021

En Executive Master of Business Administration programmet, også referert til som en EMBA, er vanligvis designet for å jobbe fagfolk. Denne mastergrad kan gi en mer fleksibel tidsplan enn en vanlig MBA. De fleste programmene kan fullføres på to år eller mindre. Hva er en EMBA i risikostyring? Denne høyere grad fokuserer på grunnleggende virksomheter og styrer risiko. Som student kan du bli… Les mer

En Executive Master of Business Administration programmet, også referert til som en EMBA, er vanligvis designet for å jobbe fagfolk. Denne mastergrad kan gi en mer fleksibel tidsplan enn en vanlig MBA. De fleste programmene kan fullføres på to år eller mindre.

Hva er en EMBA i risikostyring? Denne høyere grad fokuserer på grunnleggende virksomheter og styrer risiko. Som student kan du bli presentert med et rammeverk for å forstå risiko i firmaer og hvordan du bruker den kunnskapen til forretningssituasjoner. Du bør lære å identifisere og begrense risikoer - typisk operasjonelle og økonomiske farer - som kan påvirke en bedrift. Læreplanen din kan inneholde kurs i finansregnskapsanalyse, grunnleggende risikostyring, verdsettelse, leksjoner i lederskap, risikostyring og derivater av sikkerhetsmarkeder.

Risikostyringsstudenter vil trolig utvikle sterke lederegenskaper. Dette gjør at de kan ta ansvaret i en rekke situasjoner, noe som gjør dem til et verdifullt tillegg til et lag. Studentene kan også utvikle en unik evne til å ta kompetente beslutninger som tar hensyn til en rekke risikoer som kan være involvert. Kommunikasjon, som er en annen ferdighet som ofte er knyttet til denne graden, er uvurderlig for arbeidsgivere og kan hjelpe til i dagliglivet.

Fordi EMBA i risikostyringsprogrammer tilbys på en rekke institusjoner over hele verden, kan opplæring og avgifter variere betydelig. Noen ganger har EMBA-programmer høyere opplæring enn tradisjonelle MBA-programmer, så kontakt kontoret for opptak av din valgskole og spør om spesifikke innmeldingsavgifter. Stipend kan være tilgjengelig for å lette den økonomiske byrden.

En Executive Master of Business Administration i risikostyring kan forberede studentene på karriere som forsikringsmeglere, risikostyringskonsulenter, bedriftsrisikobestyrere eller ansattes fordelere. Studentene er også ofte kompetente til å jobbe som aktuarer, tapskontrollanter og tilsynsførere. Nyutdannede kan være kvalifisert for stillinger i øverste ledelse. Mange studenter føler seg bemyndiget til å åpne egen virksomhet eller gi konsulenttjenester.

Mange programmer tilbyr EMBA i Risk Management grader online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
ESLSCA Business School
Paris , Frankrike

Executive MBA in Financial Engineering - Management and Risk Strategy skal tillate oss å forstå utfordringene i denne bransjen ved å skaffe oss grunnleggende elementer i denne ... +

Executive MBA in Financial Engineering - Management and Risk Strategy skal tillate oss å forstå utfordringene i denne bransjen ved å skaffe oss grunnleggende elementer i denne "Front-Middle-Back" -aksen, men også å fokusere på ledelsesteknikker - spesielt under tyngde - og dets sammenhenger, om handelsteknikker etter aktivaklasse, om sikringsoptimalisering blant annet. -
EMBA
Deltid
Fransk
okt. 2020
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre