Filter
EMBA
Studietype: Alle Tempo: Alle

Topp Executive MBA programmer i Regnskap 2019

En EMBA, eller Executive Master of Business Administration, er en grad designet for enkeltpersoner som ofte allerede har 10 eller flere års arbeidserfaring. Det ligner på et MBA-program, men kan variere i design og levering. Vanligvis er EMBA-programmer designet for å imøtekomme en person som allerede jobber på heltidsjobb.

Hva er en EMBA i regnskap? Det er en profesjonell graduate degree program som fokuserer på avanserte forretningspraksis med vekt på regnskaps praksis. De fleste studenter vil utvikle avansert kompetanse innen næringsliv og økonomistyring. De kan ta kurs som utdyper forståelsen av økonomi, kapital budsjettering og porteføljestyring. Vanligvis vil studentene også ta kjernefag som fokuserer på forretninger, med tilleggsklasser som konsentrerer seg mer direkte på regnskap. Høytstående regnskapsmessige kurs inkluderer ofte finansiell rapportering, skattefaktorer i forretningsbeslutninger, økonomi for næringsliv, forretningsrett og markedsføring og strategi.

Mange EMBA regnskapsprogrammer tar sikte på å forberede studentene til å være ledere i sin bransje. De utvikler ofte evnen til å ta ansvar for en situasjon. De får også skattemessige ferdigheter som er uvurderlige for arbeidsgivere, og kan hjelpe dem med å forberede sine egne årlige avgifter. Studentene lærer også ofte økonomistyring.

En avgjørende faktor ved valg av EMBA i regnskapsprogrammet er ofte kostnaden for undervisning, som kan variere fra en institusjon til den neste. Studentene bør sørge for å kontakte et interessert universitet for mer detaljert informasjon om innskrivningskostnader.

De fleste EMBA regnskapsprogrammer fokuserer på å forberede studentene på ledelsesroller i virksomheten. Studentene er vanligvis kvalifisert for toppnivåstillinger som involverer å jobbe med penger og økonomi. Typiske karrierer for EMBA i Regnskap kandidater kan omfatte finansanalytiker, skatteansvarlig, revisjonssjef, budsjettanalytiker, skattekonsulent, administrerende direktør eller forretningsutviklingsleder.

Mange EMBA i regnskapsprogrammer tilbyr strukturer som gjør at studentene kan jobbe på heltid mens de tjener en grad på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

1 Results in Regnskap

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Dette Executive Master (EMBA) i regnskap og økonomistyring Studiet er ideelt for studenter som jobbet direkte etter videregående skole i minst 5 år i en lederstilling i s ... [+]

3 toppuniversiteter = en europeisk Alle studenter skal ha i tillegg til ABMS Diploma et felles vitnemål med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University. 3 Mest europeiske universiteter = Best Virtual / Avstand Program = 1 Top European Diploma SVEITS + EU + topp rangert 500

Advance din kompetanse på ABMS

Koble med elever og ledere akkurat som deg i vår online masterprogram. Du vil gå så langt som tankene dine vil ta deg som en masterstudent ved ABMS.

For akademiske forskere og lærere

The Executive Master of Accounting & Financial Management (EMBA) betegner neste nivå av prestasjon i noen akademisk disiplin.

Dette Executive Master (EMBA) i regnskap og økonomistyring Studiet er ideelt for studenter som jobbet direkte etter videregående skole i minst 5 år i en lederstilling i samme felt eller lignende, er Master i regnskap og økonomistyring studieprogram utformet for studenter som ønsker å forbedre sine lederegenskaper i økonomiavdelingen. For 12 måneder, vil studentene bli forstå bedre Regnskap og økonomi styring for ulike selskaper former over hele verden, så vel som blir undervist i hvordan å jobbe mer effektivt i økonomiavdelingen med ulike finansielle teknikker og strategier. Gjennom praktisk erfaring, skal studentene utvikle et helt nytt sett av regnskap og økonomistyring ferdigheter som setter grunnlaget for en stabil karriere i regnskap og finans ledelse.... [-]

Sveits Zürich
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
12 måneder
Nettstudie
Les mer på norsk