EMBA program i Public Management

Beste skoler Executive MBA programmer i Public Management 2018/2019

Når studentene har tatt en pause fra utdanning for å tilbringe noen år i sitt utvalgte karrierefelt, kan det være et godt alternativ å registrere seg i et EMBA-program. Denne typen program bygger på kunnskap studenter har oppnådd gjennom erfaring for å gjøre dem eksperter på sitt felt.

Hva er en EMBA i offentlig forvaltning? Det er et program som vanligvis er utformet for å hjelpe elevene til å bygge bro over gapet mellom ledelse og administrasjon, og gi dem verktøyene de trenger for å være vellykkede bedriftsledere. Kursene dekker vanligvis temaer som forretningsstrategi og ledelsesteori, og studentene kan lære å implementere ulike forretningspraksis for å dyrke sine selskaper. Målet med programmet er vanligvis å gi studentene en dypere forståelse av hvordan man driver en bedrift effektivt på en global skala.

Studentene utvikler vanligvis mange ferdigheter mens de er med på EMBA i Public Management-programmet. Sterke kommunikasjons- og lederegenskaper kan hjelpe elevene til å bli nøkkelaktører i næringslivet, og kan til og med føre til fremtidige jobbtilbud. Problemløsning ferdigheter kan være til nytte for studenter på alle områder av livet.

Kostnaden for et EMBA-program varierer mellom universiteter. Selv om ulike programmer kan ta de samme to årene for å fullføre, har hver skole sine egne studieavgifter, og faktorer som plassering kan drastisk påvirke sluttprisen for graden.

Studenter med sterk bakgrunn i offentlig ledelse kan kvalifisere for et uendelig antall jobber i forretningsområdet. Mange velger å bli forretningsledere eller konsulenter, mens andre foretrekker å lansere sine egne selskaper og jobbe som administrerende direktører. Jobb som markedsførere og forretningsanalytikere kan være tilgjengelige, eller studentene kan velge å jobbe som prosjektledere. Studentene kan til og med være berettiget til karriere som filialledere.

Mange skoler verden over gjenkjenner behovet studentene har for fleksible tidsplaner. For å møte denne etterspørselen tilbyr universiteter flere klasser på nettet enn noen gang før. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Internasjonal executive mba - offentlig ledelse

SMBS - University of Salzburg Business School
Campus Deltid 2 år October 2018 Østerrike Salzburg

MBA Public Management studieprogram tilbyr avansert opplæring for ledere i offentlige områder som er eksepsjonell og unik i de tysktalende landene. FIBAA-akkrediterte ... [+]

Internasjonal Executive MBA - Offentlig forvaltning

In-service management program for offentlig forvaltning

MBA Public Management studieprogram tilbyr avansert opplæring for ledere i offentlige områder som er eksepsjonell og unik i de tysktalende landene. FIBAA-akkreditert universitetskursus holdes ved Universitetet i Salzburg i samarbeid med fremragende akademikere fra Tyskland, Østerrike, Washington DC og Brussel. "Master of Business Administration" grad er tildelt ved gjennomføring av kurset.

Offentlig forvaltning er gjenstand for konstante moderniseringsprosesser som medfører radikale endringer. Disse endringene resulterer i krav til høyere kompetanse i ledere og ledende ansatte innen offentlig forvaltning.... [-]