MBASTUDIES

Executive MBA programmer i Portugal 2020

Portugal har jobbet hardt de siste årene for å gi høy kvalitet akademiske programmer i sine universiteter og utdanningsinstitusjoner. Det er et økende antall programmer som tilbys på engelsk, noe som resulterer i flere og flere internasjonale studenter velger Portugal som sitt reisemål for en EMBA grad.


EMBA Portugal er strukturert for forretningsfolk som ønsker å øke sine karrierer i ledelse og utøvende lederstillinger. EMBA Portugal studentene skal få en virksomhet kunnskapsbase med vekt på ledelse. Studenter av EMBA Portugal er i stand til å velge en spesialisering område, for eksempel økonomi, markedsføring, menneskelige ressurser, eller organisatorisk atferd. Nyutdannede av EMBA Portugal forventes å kunne tenke strategisk og kritisk i beslutningsprosessen, og være effektive ledere og ledere.


Hvis EMBA Portugal høres interessant ut for deg, så ta en titt gjennom alternativene nedenfor og finn programmet for deg!   

treff Filter

Executive MBA

ISCTE Executive Education
EMBA
sep. 2020
<
Deltid
31 aug. 2020
Portuguese
Campus

Executive MBA of ISCTE Executive Education gir deltakerne utvikling av essensielle ferdigheter for ledelse, i et konkurransedyktig, sammensatt og sammenkoblet internasjonalt p ...

Les mer

Executive MBA for ulisensierte

IMF Business School Portugal
EMBA
<
Deltid
<
2500 timer
Portuguese
Nettstudier

The Atlantic Business School søker å danne ledende ansatte utstyrt med en strukturert opplæring, kvalitet og relevant, bestående av et solid vitenskapelig trening kombinert me ...

Les mer