MBASTUDIES

Executive MBA programmer i Pakistan 2020

Pakistan er et folkerikt land med en rik historie og kultur. I det globaliserte markedet, har Pakistan blitt et attraktivt sted for mange internasjonale studenter som skoler tilbyr mange studieprogrammene i mange sektorer. Utdanningsinstitusjoner i Pakistan forsøker å bli mer flerkulturelt og internasjonalisert.


EMBA Pakistan programmer er utviklet for profesjonelle i midten av karrieren som ønsker å avansere til lederstillinger. EMBA Pakistan er utformet slik at studenter kan forfølge sine graden uten å avbryte sin karriere. Studenter av EMBA Pakistan vil få et solid fundament i virksomheten prinsipper som finans, markedsføring, informasjonsteknologi og etikk, med fokus på ledelse. Studentene skal lære å tenke kritisk å ta strategiske beslutninger i en ledelse rolle. Gjennom erfaringsbasert læring skal EMBA Pakistan studentene lære å anvende teori til praksis.


Ta en titt gjennom EMBA Pakistan alternativene nedenfor og ta neste skritt mot målene dine!

treff Filter

MBA Direktør

University of Management and Technology - Pakistan
EMBA
april 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

MBA Executive er et banebrytende initiativ med en overlegen blanding hell drevet av UMT, siden lanseringen i 1992 for første gang i Pakistan. Det er en relevant IT-intensive p ...

Les mer