Filter
EMBA
Pakistan Studietype: Alle Pacing: Deltid

Topp universiteter Deltid Executive MBA programmer i Pakistan

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan arbeide ved siden av studiene, fordi erfaring fra det virkelige liv bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

Hvis du ønsker å klatre på karrierestigen og få en lederstilling, er en MBA for deg. Dette programmet gir deg kunnskap og ferdigheter til å få allsidighet, i form av forståelse, av en rekke funksjonelle, forretningsområder. Pluss muligheten til å bruke verktøy og analyser, for å bidra til strategisk planlegging og beslutningstaking.

Pakistan er hjem til Induskulturen, som er blant de eldste i verden. Engelsk er det offisielle språket som brukes i alle offentlige og mest pedagogiske og business enheter, og er også forstått og snakket med varierende grad av kompetanse fra mange mennesker rundt Pakistan, spesielt de øvre klasser og folk som har gått gjennom høyere utdanning, og de bosatt i de større byene.

Deltid EMBA i Pakistan

Les mer Minimér

treff

University of Management and Technology - Pakistan

MBA Executive er et banebrytende initiativ med en overlegen blanding hell drevet av UMT, siden lanseringen i 1992 for første gang i Pakistan. Det er en relevant IT-intens ... [+]

MBA direktør

MBA Executive er et banebrytende initiativ med en overlegen blanding hell drevet av UMT, siden lanseringen i 1992 for første gang i Pakistan. Det er en relevant IT-intensive program for folk som søker global karrierer og lederskap muligheter. I motsetning til de fleste andre utdannings-og opplæringsprogrammer, det er fleksibelt og krever ikke permisjon fra virksomheten.

Stilt overfor et globalt konkurransedyktig næringsliv og støttet av avansert informasjons-og kommunikasjonsteknologi, er business organisatoriske strukturer i rask endring. Suksess i dette nye markedet krever team av ledere som arbeider på tvers av funksjoner og landegrenser. I dag, bedriftsledere opplever utfordringer som er unikt forskjellig fra de av en generasjon siden. ... [-]

Pakistan Lahore
April 2020
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk