Executive MBA i Organisasjonsledelse

Topp 3 EMBA programmer i Organisasjonsledelse 2019

I motsetning til typiske full-time mastergradsprogrammer, er en Executive Master of Business Administration en grad rettet mot arbeidende fagfolk som søker deltid utdanning for å fremme sine karrierer. Søkere antas å allerede ha betydelig arbeidserfaring, så tempoet er forskjellig fra en vanlig MBA.

Hva er en EMBA i organisatorisk ledelse? Dette programmet gir videre studie til studenter i arbeidsstyrken om de tekniske og personlige aspektene ved å administrere en organisasjon. Kursene legger vanligvis vekt på effektiv teamutvikling gjennom både et bredt, organisatorisk perspektiv og gjennom å forstå individuelle egenskaper og atferd. Studentene kan få til oppgave å vurdere løsninger på komplekse forretningsproblemer vedrørende human resource management, etiske og sosiale problemer og effektiv gruppekommunikasjon og oppførsel.

Ved å ha en EMBA i organisatorisk ledelse, har studentene mulighet til å videreutvikle beslutningsprosesser og mellommenneskelige ferdigheter som er kritiske for enhver lederrolle. De kan også utvikle en sterkere forståelse av forskningsteknikker og en bredere kontekst av etikk som gjelder for ledelsen.

En EMBA i organisatorisk ledelse kan vanligvis være ferdig innen ett til to år. Som kurs er tatt deltid, er kursene ofte mer intensiv for å kompensere. Undervisningskostnadene varierer basert på skole og program, og studentene bør gjøre forskningen på forhånd for å finne ut mer.

Organisasjonsledelse består av en rekke stillinger i private eller offentlige virksomheter som arbeider direkte med ansatte. Nyutdannede med en EMBA i organisatorisk ledelse er generelt utstyrt til å fungere som menneskelige ressurser ledere, men de kan også kvalifisere for mer involverte stillinger som trening og utvikling ledere, på grunn av deres EMBA kurs og deres tidligere arbeidserfaring. Et annet alternativ er å jobbe som en operasjonsforskningsanalytiker, gjennomføre forskning og rådgivning innen et selskap om formidling av arbeidsplass og organisasjonsproblemer.

En EMBA i organisatorisk ledelse er et verdifullt alternativ for de som allerede jobber på heltid, med programmer tilgjengelig over hele verden, ofte gjennom fjernundervisning for å bedre passe arbeidsplaner. For å finne ut mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Executive MBA i internasjonale selskaper i infrastruktursektoren

Structuralia
Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 650 timer October 2019 Spania Alcobendas

The Executive MBA i selskaper i byggebransjen har blitt, etter sytten utgaver undervist både i Madrid og Barcelona, ​​en referanse i sektoren som et opplæringsprogram på business management i Spania og Latin-Amerika. Siden 2010, da den internasjonale versjonen ble lansert, er de deltakende studenter fra atten latinamerikanske land, med støtte og samarbeid i Organisasjonen av amerikanske stater (OAS). Den nåværende situasjonen i byggenæringen globalt og behovet for å fremme internasjonalisering av selskaper er grunnen for å presentere dette internasjonalt program spesielt rettet mot fagfolk fra både europeisk og amerikansk spansktalende kontinentet. [+]

Hvis du identifisere deg med noen av disse tilfellene, er dette programmet!

Du ønsker å fremme din sektor og utvikle seg faglig i din nåværende ytelse. Jeg ønsker å lede en avdeling i ditt nåværende selskap eller et selskap innenfor din bransje og yrke. Du har illusjon å påta seg og møte utfordringen med å skape din bedrift eller noen initiativ på egen hånd. Du ønsker å spesialisere seg i business management innen infrastruktur. Du tenker på muligheten til å utvikle seg i Latin-Amerika eller Spania, og du kan dele erfaringer med andre fagfolk som deg i en kosmopolitisk by som Madrid.

Globaliseringsprosessen som produserer i dag fører, til alle fagfolk generelt og industrielle ingeniører spesielt behovet være åpen for geografisk mobilitet, avhengig av hvilke muligheter som kan oppstå i andre land.... [-]


MBA ledelse av profesjonelle tjenester organisasjoner

Centro de Estudios Garrigues
Campus Deltid 272 timer October 2019 Spania Madrid

The Executive MBA i Professional Service Organisasjoner gir visjonen for den generelle retningen, karakteristisk for MBA [+]

Executive MBA i profesjonelle tjenester

Profesjonelle organisasjoner har spesifikke administrasjonsfunksjoner som må svare til de som holder sine posisjoner. The Executive MBA i profesjonell service organisasjoner gir visjonen for den generelle retningen, karakteristisk for MBA, med spesiell oppmerksomhet til de særegenheter disse organisasjonene der kompetansen til sine fagfolk er en viktig ressurs.

Dirigido en:

• ledere, partnere, ledere og ledere av konsulent- og revisjonsselskaper

• Partnere, kollegaer og ledere av advokatfirmaer, skatterådgivere, økonomiske rådgivere og finansiell

• Ledere og ledere RR konsulentfirmaer. HH. og hodejegere... [-]


Executive Master i institusjonell og pedagogisk ledelse

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 12 - 24 måneder Åpen påmelding Sveits Zürich + 1 fler

Dette Executive Master (EMBA) i Institusjonelle og pedagogisk ledelse Studiet er ideelt for studenter som jobbet direkte etter videregående skole i minst 5 år i en lederstilling i samme felt eller lignende, [+]

3 toppuniversiteter = en europeisk Alle studenter skal ha i tillegg til ABMS Diploma et felles vitnemål med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University. 3 Mest europeiske universiteter = Best Virtual / Avstand Program = 1 Top European Diploma SVEITS + EU + topp rangert 500

Advance din kompetanse på ABMS

Koble med elever og ledere akkurat som deg i vår online masterprogram. Du vil gå så langt som tankene dine vil ta deg som en masterstudent ved ABMS.

For akademiske forskere og lærere

The Executive Master of Institutional and Educational Management (EMBA) betegner neste nivå av prestasjon i noen akademisk disiplin.

Dette Executive Master (EMBA) i Institusjonelle og pedagogisk ledelse Studiet er ideelt for studenter som jobbet direkte etter videregående skole i minst 5 år i en lederstilling i samme felt eller lignende, på slutten av Master i Institutional og pedagogisk ledelse studie programmere de nyutdannede vil kombinere teori med deres opplevelse og vise god kunnskap i det pedagogiske feltet. Studentene er utstyrt med nyttig pedagogisk kunnskap og teorier for å komme inn på arbeidsmarkedet og bidra mer effektivt til organisasjoner innenfor det pedagogiske feltet.... [-]