MBASTUDIES

EMBAs i Operativ ledelse 2020/2021

Vanligvis tilgjengelig etter å ha fullført en bachelorgrad, en EMBA henvender seg typisk til studenter som har utviklet sine karrierer i løpet av flere år. Denne type program kan bygge videre på kunnskap studenter har oppnådd i arbeidslivet, for å gi dem en dypere forståelse av deres valgte fagområde.

Hva er en EMBA i Operational Management? Denne typen program forbereder vanligvis studenter på lederstillinger ved å gi dem ekspertvitenskap i strategi, bedriftsledelse og økonomi. Kurs har en tendens til å dekke brede fag som forsyningskjeder, prosjektledelse og produksjonsplanlegging. Målet med dette programmet er vanligvis å hjelpe elevene å forstå hvordan virksomheten fungerer på ulike nivåer og hvordan et selskap opererer globalt.

Studenter påmeldt EMBA i Operational Management-programmet utvikler vanligvis flere kritiske ferdigheter som kan hjelpe dem i både karriere og deres personlige liv. Mange studenter kultiverer lederegenskaper, som hjelper dem med å lykkes i lederstillinger. Sterke analytiske ferdigheter er også nyttige for å forstå forretningsstrategi, og problemløsende ferdigheter kan være nyttige i alle aspekter av livet.

Studenter som ønsker å vite hvor mye det koster å fullføre et EMBA-program, bør kontakte interessentskoler direkte. Fordi hvert universitet er forskjellig, varierer prisene for denne typen program.

Med en sterk bakgrunn i operasjonell ledelse kan studentene ha mulighet til å utmerke seg i mange karrierer, blant annet ledere i forsyningskjeden. Andre velger å bli lagerstyringsledere, og noen forfølge karrierer som forretningskonsulenter. Mange velger å bli logistikkledere eller operasjonsanalytikere. Jobb som driftsingeniører eller lagerforvaltere kan også være tilgjengelige, eller studentene kan velge å jobbe som prosjektledere.

Mens du tar kurs på campus er det fortsatt et levedyktig alternativ, blir det stadig mer populært å registrere seg på nettkurs. Online klasser tillater vanligvis at elevene oppretter sine egne tidsplaner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

1 Resultater i Operativ ledelse Filter

EMBA-operasjonell effektivitet

Ottawa University
EMBA
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Executive Master's in Business Administration-Operational Effektivitet-programmet gir studentene profesjonell avansert studie av høy kvalitet i virksomheten. Kurs inneholder p ...

Les mer