Deltid Executive MBA i Offentlig administrasjon

Topp universiteter Deltid Executive MBA programmer i Offentlig administrasjon 2018

Offentlig administrasjon

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan arbeide ved siden av studiene, fordi erfaring fra det virkelige liv bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

En MBA i offentlig Focus er et program utviklet for studenter som ønsker å bygge sin karriere i offentlig forvaltning. Studentene får kunnskap og ferdigheter om sosiale og miljø problemer, og de tilegne seg verktøy å bruke ledelsen til å løse disse problemene. Derfor studentene få fordel å være en av de beste på fremtidige arbeidsgivere 'liste engasjere seg i offentlig sektor som søker etter de riktige personene til å få jobben gjort.

Deltid EMBA program i Offentlig administrasjon

Les mer

Executive MBA - moderne ledelse teknikker i forvaltningsloven

Formato Educativo
Nettstudier & Campus kombinert 10 måneder November 2018 Spania Madrid Spain Online

Dette programmet Dirigo fagfolk som utvikler eller har interesse for å utvikle sitt arbeid innen offentlig administrasjon med en klar forpliktelse til effektivitet og kvalitet i tilbudet av tjenester til innbyggerne. Disse fagpersonene har plass til både de som spiller lederroller i noen grad av sivil tjeneste (statlig, regional og kommunal) og alle de som ønsker å forbedre sine kunnskaper og ferdigheter for personlig og faglig utvikling. [+]

REFERANSE MODELL:

I en verden i endring, i en tid med usikkerhet, er sterke og løsemiddel stater nødvendig. Og det viktigste verktøyet, vil administrasjonen tjene allmenne interesser borgere. For å oppnå dette, vi har et selskap som spesialiserer seg på innovative metoder og teknikker for ledelse og offentlig sektor lederopplæring. Og dermed bidra til personer som utvikler sitt arbeid eller ønsker å utvikle det i det offentlige rom er et riktig fortrinn i utformingen av trivsel for våre samfunn.

Rettet mot:/>

Fagfolk som utvikler eller har interesse for å utvikle sitt arbeid innen offentlig administrasjon med en klar forpliktelse til effektivitet og kvalitet i tilbudet av tjenester til innbyggerne. Disse fagpersonene har plass til både de som spiller lederroller i noen grad av sivil tjeneste (statlig, regional og kommunal) og alle de som ønsker å forbedre sine kunnskaper og ferdigheter for personlig og faglig utvikling.... [-]