Filter
EMBA
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler EMBAs i Offentlig administrasjon 2019

For de som har skaffet seg en betydelig mengde erfaring fra profesjonelle virksomheter og er klare til å arbeide i en mer fremtredende stilling, er en Executive MBA (EMBA) det neste steget. Studieprogrammet omfatter blant annet kurs i regnskap, lederskap og økonomi.

MBA Public fokus grad er organisert for de studentene som er interessert i å få de beste stillinger i enhver organisasjon som hovedsakelig fokuserte på det gode for publikum og samfunnet, som non-profit organisasjoner, offentlige tjenester, offentlig politikk, utdanning og ikke- statlige organisasjoner.

EMBA i Offentlig administrasjon

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Offentlig administrasjon

Formato Educativo

Dette programmet Dirigo fagfolk som utvikler eller har interesse for å utvikle sitt arbeid innen offentlig administrasjon med en klar forpliktelse til effektivitet og kva ... [+]

REFERANSE MODELL:

I en verden i endring, i en tid med usikkerhet, er sterke og løsemiddel stater nødvendig. Og det viktigste verktøyet, vil administrasjonen tjene allmenne interesser borgere. For å oppnå dette, vi har et selskap som spesialiserer seg på innovative metoder og teknikker for ledelse og offentlig sektor lederopplæring. Og dermed bidra til personer som utvikler sitt arbeid eller ønsker å utvikle det i det offentlige rom er et riktig fortrinn i utformingen av trivsel for våre samfunn.

Rettet mot:/>

Fagfolk som utvikler eller har interesse for å utvikle sitt arbeid innen offentlig administrasjon med en klar forpliktelse til effektivitet og kvalitet i tilbudet av tjenester til innbyggerne. Disse fagpersonene har plass til både de som spiller lederroller i noen grad av sivil tjeneste (statlig, regional og kommunal) og alle de som ønsker å forbedre sine kunnskaper og ferdigheter for personlig og faglig utvikling.... [-]

Spania Madrid Spain Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
10 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk