MBASTUDIES.NO

Deltid Executive MBA programmer i Oceania 2020

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan til og med arbeide mens du studerer, da erfaringen fra det virkelige arbeidslivet bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

MBA er et program utviklet for studenter som ønsker å fremme sine faglige ferdigheter og bruke dem til faktiske virkelige liv business situasjoner. Den guider elevene til å reflektere og reposisjonere seg i form av å velge deres fremtidige karriere. Studentene får en bred forståelse av de viktigste funksjonene i en rekke forretningsområder og bruke disse ferdighetene til å bidra til strategisk retning av en bedrift.

Ønsker du å studere i Oceania? De to mest etterspurt studie destinasjoner på Oceania: Australia og New Zealand, begge sammen tilby en uvanlig og svært særegne studie eventyr.

EMBA i Oceania Deltid

treff Filter

Master of Business Administration (Executive)

University of Wollongong Faculty of Business
Campus Deltid 2 år Åpen påmelding Australia Nord-Wollongong Sydney + 1 fler

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integrert serie av sofistikerte teoretiske og profesjonelle evner for ledere, de som ønsker ledende stillinger og entreprenører.

Executive Master of Business Administration

Victoria University of Wellington
Campus Heltid studier Deltid 4 semestre Mars 2020 New Zealand Wellington + 1 fler

Trinn opp i en stilling i toppledelse med en utøvende kvalifikasjon som styrker din analytiske strenghet og strategiske dyktighet. Executive Master of Business Administration (Executive MBA) er en intensiv grad, strukturert på tre kurs per trimester.