MBASTUDIES.NO

Topp Deltid Executive MBA programmer in Lagos om Nigeria 2019/2020

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan til og med arbeide mens du studerer, da erfaringen fra det virkelige arbeidslivet bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

Personer som allerede har oppnådd en bachelorgrad og ønsker å ytterligere øke sine kunnskaper og trening kan velge å tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årig program som kan bidra til å forberede kandidatene for en karriere i ledelse og styring i næringslivet.

Nigeria, offisielt Forbundsrepublikken Nigeria, er en føderal konstitusjonell republikk bestående av 36 stater og dens Federal Capital Territory, Abuja.

Lagos er kjent for å arrangere utallige yrkesfaglige og polytekniske institusjoner som tilbyr høyere standarder for opplæring og læringsmuligheter til lokale og utenlandske studenter. Store universiteter inkludere Universitetet i Lagos, Lagos State University og Pan-Atlantic University.

Deltid Executive MBA in Lagos i Nigeria

treff Filter

Executive MBA

Business School Netherlands, Nigeria
Campus Deltid 24 måneder Kontakt skolen Nigeria Lagos

Våre Action Learning Executive MBA kutter over executive fagfolk til junior ledere fra ulike stater i Nigeria og sektorer av økonomien.

modulær Executive MBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campus Deltid 2 år Mars 2020 Nigeria Lagos

Modular Executive MBA-programmet av Lagos Business School er et intensivt program utviklet for travle forretningsfolk på jakt etter kvalitet ledelsen utdanning som kombinerer fleksibilitet med en sterk faglig bakgrunn

emba

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campus Deltid 24 måneder Mars 2020 Nigeria Lagos

EMBA på Lagos Business School, er Pan-African universitetet en styrkende og intenst program, utformet for å forberede potensielle ledere for senior lederskap