MBASTUDIES.NO

3 Beste Deltid Executive MBA programmer i Nigeria

For de som har skaffet seg en betydelig mengde erfaring fra profesjonelle virksomheter og er klare til å arbeide i en mer fremtredende stilling, er en Executive MBA (EMBA) det neste steget. Studieprogrammet omfatter blant annet kurs i regnskap, lederskap og økonomi.

En Master of Business Administration (MBA) er en høyere grad som tar ca to års studier for å motta. Personer som tjener denne gevinsten viktig kunnskap og erfaring innen business og ledelse, og kan være i stand til å finne en jobb raskt på grunn av sine forbedrede proficiencies.

 

For å få plass på de nigerianske universiteter (både offentlige og private universiteter er i hver stat i føderasjonen inkludert FCT), har en potensiell student å sitte for og lykkes bestå UME (universiteter artium) som administreres av Jamb (Joint Entre og studiekompetanse Board). Også enkelte universiteter regelmessig skjermen potensielle kandidater til å sørge for at de er på linje for universitetsnivå arbeid i Nigeria.

Deltid EMBA i Nigeria

treff Filter

Executive MBA

Business School Netherlands, Nigeria
Campus Deltid 24 måneder Kontakt skolen Nigeria Lagos

Våre Action Learning Executive MBA kutter over executive fagfolk til junior ledere fra ulike stater i Nigeria og sektorer av økonomien.

modulær Executive MBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campus Deltid 2 år Mars 2020 Nigeria Lagos

Modular Executive MBA-programmet av Lagos Business School er et intensivt program utviklet for travle forretningsfolk på jakt etter kvalitet ledelsen utdanning som kombinerer fleksibilitet med en sterk faglig bakgrunn

emba

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campus Deltid 24 måneder Mars 2020 Nigeria Lagos

EMBA på Lagos Business School, er Pan-African universitetet en styrkende og intenst program, utformet for å forberede potensielle ledere for senior lederskap