MBASTUDIES

Executive MBA programmer på New Zealand 2020

En EMBA kan være løsningen. Den lar deg beholde jobben din, lære fra ekspertene og bruke nye ferdigheter umiddelbart tilbake i arbeidslivet.

New Zealand er en øy land i den sørvestlige Stillehavet. Landet består geografisk to viktigste landmasser - at av Nord-og Sør-øyene - og en rekke mindre øyer. Utenlandske studenter må ha et studentvisum og en rimelig grad av penger å bruke for å gjennomføre et studium på et New Zealand basert pedagogisk institusjon. New Zealand utdanningsinstitusjoner vil informere de aktuelle utlendingsmyndighetene dersom en student opphører å delta på deres innrullert kurs, som da kan suspendere eller avbryte den student 's visum. Utdanningsinstitusjoner ofte også utveksle denne innmelding og frammøte data elektronisk med andre offentlige organer som er ansvarlige for å gi student assistanse.

EMBA programmer på New Zealand

treff Filter

Executive Master of Business Administration

Victoria University of Wellington
EMBA
07 juli 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
16 måneder
01 May 2020
Engelsk
Campus

Trinn opp i en stilling i toppledelse med en utøvende kvalifikasjon som styrker din analytiske strenghet og strategiske dyktighet. Executive Master of Business Administration ...

Les mer