Filter
EMBA
New Zealand Studietype: Alle Pacing: Deltid

Beste studieprogrammer Deltid EMBA programmer på New Zealand

En EMBA kan være løsningen. Den lar deg beholde jobben din, lære fra ekspertene og bruke nye ferdigheter umiddelbart tilbake i arbeidslivet.

Personer som allerede har oppnådd en bachelorgrad og ønsker å ytterligere øke sine kunnskaper og trening kan velge å tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årig program som kan bidra til å forberede kandidatene for en karriere i ledelse og styring i næringslivet.

New Zealand er et land med fantastisk og variert natur. Kiwi er ikke bare en av de nasjonale symboler - de andre blir det sølv bregne blad og koru - men også navnet newzealendere vanligvis kaller seg. Utenlandske studenter må betale full studieavgift og egne levekostnader mens han studerte på en New Zealand institusjon.

Deltid EMBA på New Zealand

Les mer Minimér

treff

Victoria University of Wellington

Trinn opp i en stilling i toppledelse med en utøvende kvalifikasjon som styrker din analytiske strenghet og strategiske dyktighet. Executive Master of Business Administra ... [+]

Øk prestasjonene dine som leder og leder med et bredt basert forretningsprogram du kan studere mens du jobber.

Trinn opp i en stilling i toppledelse med en utøvende kvalifikasjon som styrker din analytiske strenghet og strategiske dyktighet. Executive Master of Business Administration (Executive MBA) er en intensiv grad, strukturert på tre kurs per trimester.

Ta karrieren din til neste nivå

En Executive MBA sender en melding til dine profesjonelle kolleger og fremtidige arbeidsgivere - om din intellektuelle evne, yrkeserfaring, utøvende kaliber og forståelse av innovasjon i virksomheten.

Lær fra akademiske og profesjonelle ledere og bygg kraftige nettverk med dine medstudenter. Du vil mestre verktøy og modeller som forbedrer strategisk tenking, beslutningsprosesser og lederskap.... [-]

New Zealand Wellington
Mars 2020
Engelsk
Deltid
4 semestre
Campus
Les mer på norsk