Filter
EMBA
Nederland Utrecht Studietype: Alle Pacing: Deltid

Beste skoler Deltid EMBAs in Utrecht fra Nederland 2019

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan arbeide ved siden av studiene, fordi erfaring fra det virkelige liv bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

MBA er et program utviklet for studenter som ønsker å fremme sine faglige ferdigheter og bruke dem til faktiske virkelige liv business situasjoner. Den guider elevene til å reflektere og reposisjonere seg i form av å velge deres fremtidige karriere. Studentene får en bred forståelse av de viktigste funksjonene i en rekke forretningsområder og bruke disse ferdighetene til å bidra til strategisk retning av en bedrift.

Folk, språk og kultur i Nederland er referert til som "Dutch ". En moderne europeisk land i dag, bevart Nederland sin svært internasjonal karakter og er kjent for sin liberale mentalitet. Nederland har mange universiteter. Landet har nylig konvertert sine egne titler til bachelor / master system.Det er to typer universiteter: Akademiske (fokusere mer på teoretisk kunnskap, aka "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokusere mer på praktisk kunnskap, aka "Hogeschool ")

Utrecht er kjent for tilstedeværelsen av rik kultur og rådende nederlandske tradisjoner. Alle som er interessert i å studere kultur, kunst eller historie, er Utrecht et av de beste stedene å gå. Institusjoner som Utrecht universitet er kjent for kvalitet utdanningen.

Deltid EMBA program in Utrecht i Nederland

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Nederland
Utrecht
Studietype
Pacing
TIAS School for Business and Society

En deltid Executive MBA 'legitimasjon fra en av Europas mest respekterte handelshøyskoler. Tilbyr umiddelbare fordeler til både deltakere og bedrifter: økt kunnskap, nett ... [+]

Hvorfor TIAS for dette programmet?

En MBA-legitimasjon fra en av Europas mest respekterte handelshøyskoler. Tilbyr umiddelbare fordeler til både deltakere og bedrifter, med forbedret kunnskap, nettverk og personlige ferdigheter som er umiddelbart anvendelige på jobben.

Deltakerprofil

Ambisiøse, talentfulle ledere med min. 3 års arbeidserfaring og en akademisk eller HBO-grad. Deltakerne ønsker å vokse utover deres nåværende spesialiserte rolle i en mer ledelsesmessig funksjon.

Kursinnhold

Engasjere seg i faglig og personlig forandring fokusert på karrierepåvirkning.

ØkonomistyringPrinsipper for bedriftsøkonomiKvantitative metoder i næringslivetBedriftsfinansiering... [-]
Nederland Tilburg Utrecht
September 2019
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk