Filter
EMBA
Nederland Tilburg Studietype: Alle Pacing: Deltid

Topp universiteter Deltid EMBAs in Tilburg om Nederland 2019

En EMBA eller Executive MBA er et graduate-nivå siviløkonom for profesjonelle og utøvende. Det tillater dem å studere business executive utdanning og arbeid samtidig.

En Master of Business Administration (MBA) er presentert for nyutdannede ved gjennomføring av to år med avanserte og spesialiserte studier dekker emner som business, ledelse, økonomi og regnskap. Tjene en MBA kan gi nyutdannede et konkurransefortrinn over andre arbeidssøkere i en aggressiv arbeidsmarked.

 

Folk, språk og kultur i Nederland er referert til som "Dutch ". En moderne europeisk land i dag, bevart Nederland sin svært internasjonal karakter og er kjent for sin liberale mentalitet. Nederland har mange universiteter. Landet har nylig konvertert sine egne titler til bachelor / master system.Det er to typer universiteter: Akademiske (fokusere mer på teoretisk kunnskap, aka "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokusere mer på praktisk kunnskap, aka "Hogeschool ")

Den vakre byen Tilburg er kjent som en perfekt ferie spot. Men ikke mange er klar over at dette stedet har noen gode utdanningsinstitusjoner som Tilburg University - School of Economics and Management. Disse universitetene er kjent for kvalitet utdanning og har gode forretningsforbindelser studier avdelinger.

Deltid EMBA program in Tilburg i Nederland

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Nederland
Tilburg
Studietype
Pacing
TIAS School for Business and Society

En deltid Executive MBA 'legitimasjon fra en av Europas mest respekterte handelshøyskoler. Tilbyr umiddelbare fordeler til både deltakere og bedrifter: økt kunnskap, nett ... [+]

Hvorfor TIAS for dette programmet?

En MBA-legitimasjon fra en av Europas mest respekterte handelshøyskoler. Tilbyr umiddelbare fordeler til både deltakere og bedrifter, med forbedret kunnskap, nettverk og personlige ferdigheter som er umiddelbart anvendelige på jobben.

Deltakerprofil

Ambisiøse, talentfulle ledere med min. 3 års arbeidserfaring og en akademisk eller HBO-grad. Deltakerne ønsker å vokse utover deres nåværende spesialiserte rolle i en mer ledelsesmessig funksjon.

Kursinnhold

Engasjere seg i faglig og personlig forandring fokusert på karrierepåvirkning.

ØkonomistyringPrinsipper for bedriftsøkonomiKvantitative metoder i næringslivetBedriftsfinansiering... [-]
Nederland Tilburg Utrecht
September 2019
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk