MBASTUDIES.NO

Topp universiteter Deltid Executive MBA programmer in Rotterdam - Nederland 2019/2020

En Executive MBA (EMBA) er utformet for erfarne fagfolk som er klare til å tilegne seg den kompetansen som er nødvendig for å arbeide i overordnede lederskap og styringsposisjoner. Programmet tar for seg vanskelighetene ved lederskap, økonomi, markedsføring og andre relevante emner.

MBA er et program utviklet for studenter som ønsker å fremme sine faglige ferdigheter og bruke dem til faktiske virkelige liv business situasjoner. Den guider elevene til å reflektere og reposisjonere seg i form av å velge deres fremtidige karriere. Studentene får en bred forståelse av de viktigste funksjonene i en rekke forretningsområder og bruke disse ferdighetene til å bidra til strategisk retning av en bedrift.

Nederland er en bestanddel land i Kongeriket Nederland, som består av tolv provinser i Nordvest-Europa og tre øyer i Karibien. Engelsktalende elever vil ikke ha noen problemer med å finne egnede kurs. For internasjonale studenter som søker til universiteter i Nederland, flere stipender er tilgjengelige.

En nederlandsk by med rolig atmosfære og gode universiteter. Rotterdam er et sted å bo og studere. For alle de studentene som søker kvalitet på opplæringen til rimelige kostnader, er dette et sted å være. Noen av de populære universitetene er Erasmus University Rotterdam og Erasmus University Rotterdam.

Deltid EMBA program in Rotterdam i Nederland

treff Filter

Executive MBA - 22 måneder

Rotterdam School of Management | Erasmus University
Campus Deltid 22 måneder Januar 2020 Nederland Rotterdam

Å bygge fremtiden tar mer enn buzzwords og visittkort. Som en utøvende oppdragsgiver vet du nøyaktig hva vi mener.

Global Executive OneMBA - 21 måneder

Rotterdam School of Management | Erasmus University
Campus Deltid 21 måneder September 2019 Nederland Rotterdam

Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-programmet designet med samme innspill fra fem fremste handelshøgskoler i Asia, Europa, Nord-Amerika og Sør-Amerika.