$close

Filtre

Se resultater

EMBA programmer i Mote 2022

En EMBA, eller Executive MBA-programmet, er utdannet siviløkonom. Denne unike grad er primært for bedriftsledere som allerede halv etablert i sitt felt. Graden kan hjelpe dem å flytte til neste nivå av deres bestemt bransje. Hva er en EMBA i mote? Dette grad er ideelt for dem som allerede arbeider fagfolk i moteindustrien. Studenter som forfølge denne graden er vanligvis i stand til å lær… Les mer

En EMBA, eller Executive MBA-programmet, er utdannet siviløkonom. Denne unike grad er primært for bedriftsledere som allerede halv etablert i sitt felt. Graden kan hjelpe dem å flytte til neste nivå av deres bestemt bransje.

Hva er en EMBA i mote? Dette grad er ideelt for dem som allerede arbeider fagfolk i moteindustrien. Studenter som forfølge denne graden er vanligvis i stand til å lære av bransjespesialister. De tar kurs som global forsyningskjede og distribusjon, strategisk merkevarebygging og markedsføring, produktutvikling porteføljeforvaltning og strategisk økonomistyring. Mange programmer lar studentene å studere gjennom en kombinasjon av ansikt-til-ansikt og nettbaserte kurs. De er ofte i stand til å delta på nettverk hendelser for å gjøre viktige kontakter for å hjelpe kick-starte sin karriere.

Det er mange fordeler med å skaffe en EMBA i Fashion, med den største var muligheten til å avansere i ens karriere. Studentene får innsikt at de ikke kan oppleve på jobb, og en grad kan gjøre dem mer verdifulle i arbeidsstokken.

Kostnadene forbundet med en EMBA varierer avhengig av institusjonen. Mange programmer gir mulighet for fleksibel læring, noe som kan påvirke totalkostnadene. Å være så informert som mulig, er det en god idé å kontakte inntaks avdeling av enhver institusjon du er interessert i.

Nyutdannede av programmet ofte bli toppledere i moteindustrien. På grunn av denne unike grad elevene bruker programmet ikke å finne arbeid i sine ønskede felt, men heller å heve deres status i sin nåværende felt. Derfor nyutdannede av programmet i mote er ofte i stand til å bevege seg opp i et selskap og ta på større prosjekter.De kan være i stand til å iverksette planer og prosedyrer som en gang var utilgjengelig for dem på grunn av deres økt kunnskap.

EMBA grader er ofte tilgjengelig både heltid og deltid. Kursene er også noen ganger tilgjengelig både på campus og online, og mange programmer tilbyr kurs om natten og i helgene for å imøtekomme arbeider fagfolk. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Institut Francais de la Mode

The Global Fashion Management er et deltidsstudium og den eneste Executive MBA i mote og design management som tillater deltakerne å fortsette sin karriere.

The Global Fashion Management er et deltidsstudium og den eneste Executive MBA i mote og design management som tillater deltakerne å fortsette sin karriere. -
EMBA
Deltid
Engelsk
Campus