MBASTUDIES

EMBA programmer i Mexico 2020

Mexico er et land med rik historie og lovende fremtid. Flere byer vurderes som viktige industri-og forretningssentre, samt å være hjemmet til mange nasjonale og multinasjonale selskaper. Internasjonale studenter kan nyte kultur, landskap, samt World Cultural Heritage Sites at Mexico har å tilby.


EMBA Mexico programmene tilbyr et globalt perspektiv med en Latin-amerikansk fokus. EMBA Mexico programmer er laget for dagens mid-karriere fagfolk som søker å fremme sine karrierer gjennom videreutdanning. Programmer er strukturert slik at studenter kan fortsette å arbeide mens forfølge sin utdanning. Studenter forfølge en EMBA Mexico vil få kompetanse i grunnleggende av virksomheten, som finans, regnskap, informasjonsteknologi, markedsføring, etikk og økonomi, mens fokus på ledelse og styring.Studenter av EMBA Mexico programmer vil lære å tenke kritisk for strategiske beslutninger i de globale forretningsmiljø.


Vurdere en EMBA Mexico for å hjelpe deg videre i din karriere. Ta en titt på alternativene nedenfor!

treff Filter

EGADE - WP Carey Executive MBA

EGADE Business School
EMBA
aug. 2020
<
Deltid
<
15 måneder
Engelsk
Campus

EGADE - WP Carey Executive MBA ble designet for å levere en meningsfull utdanningsopplevelse for de globale lederne som ønsker å få fart på banen til C-Suite Levels.

Les mer

MBA for ledere

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
EMBA
okt. 2020
<
Deltid
Spansk
Campus

The Executive MBA gir en strategisk, tverrfaglig og systematisk syn på ledelse, metoder og innovative læringsopplevelser ...

Les mer