MBASTUDIES

2 Topp universiteter Deltid EMBAs i Mexico

En Executive MBA (EMBA) er utformet for erfarne fagfolk som er klare til å tilegne seg den kompetansen som er nødvendig for å arbeide i overordnede lederskap og styringsposisjoner. Programmet tar for seg vanskelighetene ved lederskap, økonomi, markedsføring og andre relevante emner.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig studium. For å forfølge en MBA, må studentene først har mottatt en Bachelor i et beslektet felt. I en MBA-program, studentene får forretningsmessige kurs som kvalifiserte dem til å drive og administrere bedrifter og selskaper.

 

Mexico er et av de mest populære turistmålene land på planeten. Landet har både tropiske og tempererte soner som gir elevene den beste tiden her. Hvis du ønsker å studere for kurs i nasjonale, autonome universitetet i Mexico, vil det være et strålende liv med mye underholdning i landet også.

Deltid Executive MBA i Mexico

treff Filter

EGADE - WP Carey Executive MBA

EGADE Business School
Mexico, Mexico City + 5 Mer
EMBA
05 Aug 2020
<
Deltid
<
15 måneder
Engelsk
Campus

Invester i en Executive MBA i verdensklasse som forbereder deg på flere lederskapsmuligheter og kobler deg til et kraftig globalt nettverk.

Les mer

MBA for ledere

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Venezuela, Caracas + 12 Mer
EMBA
01 Oct 2020
<
Deltid
Spansk
Campus

The Executive MBA gir en strategisk, tverrfaglig og systematisk syn på ledelse, metoder og innovative læringsopplevelser ...

Les mer