$close

Filtre

Se resultater

EMBA programmer i Markedsføring og salg 2022

En EMBA, eller Executive Master of Business Administration, er en variant av en MBA som vanligvis er ment å imøtekomme til enkeltpersoner som allerede har mye arbeidserfaring innen virksomheten. Det kan være best egnet for folk som ønsker å forandre karriere eller fremme i sin nåværende jobb. Hva er en EMBA i markedsføring og salg? Denne graden kan hjelpe deg med å få en grundig forst… Les mer

En EMBA, eller Executive Master of Business Administration, er en variant av en MBA som vanligvis er ment å imøtekomme til enkeltpersoner som allerede har mye arbeidserfaring innen virksomheten. Det kan være best egnet for folk som ønsker å forandre karriere eller fremme i sin nåværende jobb.

Hva er en EMBA i markedsføring og salg? Denne graden kan hjelpe deg med å få en grundig forståelse av kunsten å markedsføre og selge produkter og tjenester. Markedsføring og salg kan være en viktig del av næringslivet, og gjennom å tjene EMBA bør du bli bedre rustet til å bruke teorier og prinsipper til virkelige virksomheter. Selv om du mest sannsynlig vil være fokusert spesielt på salgsaspekter, kan du også lære mye om virksomheten som helhet.

Gjennom å tjene denne graden, kan du få kunnskap om hvordan salgs- og markedsføringsarbeid, som kan hjelpe deg med å ta informerte beslutninger i hverdagen. Du kan også bli en bedre leder og lære strategier for å administrere tiden din på en organisert og effektiv måte.

Det er mange faktorer som kan påvirke hvor mye som tjener et EMBA vil koste. Det kan være nyttig å se på forskjellige alternativer for å se hva som passer best for deg.

En EMBA i markedsføring og salg kan åpne mange dører for deg i næringslivet. Med denne grad vil du sannsynligvis se på å jobbe for et selskap, muligens i en ledende eller annen høyt posisjon. Mulige jobber kan omfatte å være en merkevareansvarlig eller salgsansvarlig. I en av disse stillingene kan du være ansvarlig for å hjelpe selskapet å øke og styre salg og inntekter. Du kan også være kvalifisert til å jobbe som markedsdirektør eller forretningsutviklingsleder.

Det kan være mange alternativer for deg å tjene din EMBA online eller på en tradisjonell skole. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
EMAS Eurasian Management & Administration School
Moskva, Russland +5 Mer

Studer på engelsk! (1) Online hvor som helst, (2) Blended learning eller (3) Heltid på campus i Russland! Topp 14 beste MBA-er i Sentral- og Øst-Europa! Topp 200 beste MBA-er ... +

Studer på engelsk! (1) Online hvor som helst, (2) Blended learning eller (3) Heltid på campus i Russland! Topp 14 beste MBA-er i Sentral- og Øst-Europa! Topp 200 beste MBA-er i verden! Nr. 1 online- og blandet læring og MBA-er på campus i Russland! Avansert premium konsulent- og utdanningsprogram for de som trenger å oppnå modne moderne lederegenskaper for å jobbe i ledende stillinger og som ikke er fornøyd med den grunnleggende kunnskapen som gis av de fleste akademiske handelshøyskoler. På grunn av spesialisering innen markedsføring og salg får studentene et komplett kurs i markedsføring og salg. 2 prestisjefylte grader: Executive MBA-grad fra EMAS (Russland) + Executive MBA-vitnemål fra GFKM (Den europeiske union, Polen). -
EMBA
Fulltid
Deltid
12 - 18 måneder
Russisk, Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier