Filter
EMBA
Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste studieprogrammer Executive MBA programmer i Management innen moteindustrien 2019

Å tjene en grad i næringslivet mens ansatt kan virke komplisert, men Executive Master of Business Administration sporet kan være en effektiv måte å gjøre det på. Denne avanserte grad er designet for å tilby studentene viktig utdanning i næringsliv og økonomi med samtidig praktisk arbeidserfaring.

Hva er en EMBA i Fashion Management? Moteforvaltning studerer det organisatoriske ansvaret for den raske og kreative moteindustrien. Denne typen program gir en avansert utforskning av lederegenskaper, teknikker og metoder som kreves av fagfolk i moteforvaltning. Kurs i dette programmet kan omfatte mellommenneskelig kommunikasjon, konfliktmeglingsteknikker, global økonomi, forretningshåndteringsmetoder og mer. Mange skoler har intensive workshops og peer-to-peer læring muligheter i tillegg til tradisjonelle forelesning klasser.

Arbeidsgivere fra nesten hvilken som helst bransje kan sette pris på de nyttige egenskapene mote ledelsen lærde besitter. Disse personene har en tendens til å ha sterke kommunikasjonsevner og er svært strategiske beslutningstakere. Mange har også en kreativ natur, som kan bidra til å løse ulike problemer.

Kostnaden for en EMBA grad kan påvirkes av antall obligatoriske kurs, programmets plassering og type universitet som tilbyr graden. I noen tilfeller kan studentene bruke økonomisk hjelp eller stipendmuligheter for å bidra til å betale kostnadene ved å tjene en grad.

Moteindustrien er et stadig skiftende felt, men karriere i moteforvaltning har vært en permanent nødvendighet i løpet av tiårene. Mens mange forsøk på å søke karriere i dette svært konkurransedyktige feltet, kan nyutdannede med en avansert grad forbedre sin sjansene for sysselsetting. Programdeltakere kan vurdere karriere innen luksusmerchandising, merkevarehåndtering, detaljhandel / salg, PR og motejournalistikk. Noen stillinger kan omfatte å jobbe som mote markedsfører, bedriftsleder, stylist eller produksjonsleder.

Ulike universiteter tilbyr en EMBA i Fashion Management. Med denne grad kan studenter fra ulike deler av verden studere og jobbe samtidig. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

1 Results in Management innen moteindustrien

Institut Francais de la Mode

The Global Fashion Management er et deltidsstudium og den eneste Executive MBA i mote og design management som tillater deltakerne å fortsette sin karriere. ... [+]

En internasjonal Deltidsstudiet

The Global Fashion Management er et deltidsstudium og den eneste Executive MBA i mote og design management som tillater deltakerne å fortsette sin karriere.

Kurset arrangeres i samarbeid mellom Institut Français de la Mode, Fashion Institute of Technology i New York og Hong Kong Polytechnic University i Hong Kong. Med et virkelig internasjonalt perspektiv, forbereder høy potensielle ledere for toppleiaransvar i mote og kreative næringer for øvrig.

Det gir unge fagfolk med sektorens sentrale ferdigheter for å gjøre dem i stand til å planlegge og drive strategier for eksisterende merker eller å sette opp sin egen virksomhet, mens styrke sin kunnskap om regler for mote, luksus og skapningen i en internasjonal sammenheng.... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Deltid
Campus
Les mer på norsk