close

Filtre

Se resultater

EMBAs i Forvaltning innen moteindustrien 2020/2021

Å tjene en grad i næringslivet mens ansatt kan virke komplisert, men Executive Master of Business Administration sporet kan være en effektiv måte å gjøre det på. Denne avanserte grad er designet for å tilby studentene viktig utdanning i næringsliv og økonomi med samtidig praktisk arbeidserfaring. Hva er en EMBA i Fashion Management? Moteforvaltning studerer det organisatoriske ansvaret… Les mer

Å tjene en grad i næringslivet mens ansatt kan virke komplisert, men Executive Master of Business Administration sporet kan være en effektiv måte å gjøre det på. Denne avanserte grad er designet for å tilby studentene viktig utdanning i næringsliv og økonomi med samtidig praktisk arbeidserfaring.

Hva er en EMBA i Fashion Management? Moteforvaltning studerer det organisatoriske ansvaret for den raske og kreative moteindustrien. Denne typen program gir en avansert utforskning av lederegenskaper, teknikker og metoder som kreves av fagfolk i moteforvaltning. Kurs i dette programmet kan omfatte mellommenneskelig kommunikasjon, konfliktmeglingsteknikker, global økonomi, forretningshåndteringsmetoder og mer. Mange skoler har intensive workshops og peer-to-peer læring muligheter i tillegg til tradisjonelle forelesning klasser.

Arbeidsgivere fra nesten hvilken som helst bransje kan sette pris på de nyttige egenskapene mote ledelsen lærde besitter. Disse personene har en tendens til å ha sterke kommunikasjonsevner og er svært strategiske beslutningstakere. Mange har også en kreativ natur, som kan bidra til å løse ulike problemer.

Kostnaden for en EMBA grad kan påvirkes av antall obligatoriske kurs, programmets plassering og type universitet som tilbyr graden. I noen tilfeller kan studentene bruke økonomisk hjelp eller stipendmuligheter for å bidra til å betale kostnadene ved å tjene en grad.

Moteindustrien er et stadig skiftende felt, men karriere i moteforvaltning har vært en permanent nødvendighet i løpet av tiårene. Mens mange forsøk på å søke karriere i dette svært konkurransedyktige feltet, kan nyutdannede med en avansert grad forbedre sin sjansene for sysselsetting. Programdeltakere kan vurdere karriere innen luksusmerchandising, merkevarehåndtering, detaljhandel / salg, PR og motejournalistikk. Noen stillinger kan omfatte å jobbe som mote markedsfører, bedriftsleder, stylist eller produksjonsleder.

Ulike universiteter tilbyr en EMBA i Fashion Management. Med denne grad kan studenter fra ulike deler av verden studere og jobbe samtidig. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Institut Francais de la Mode
Paris , Frankrike

The Global Fashion Management er et deltidsstudium og den eneste Executive MBA i mote og design management som tillater deltakerne å fortsette sin karriere.

The Global Fashion Management er et deltidsstudium og den eneste Executive MBA i mote og design management som tillater deltakerne å fortsette sin karriere. -
EMBA
Deltid
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre