EMBA program i MBA/EMBA

Beste Executive MBA programmer i MBA/EMBA 2018

MBA/EMBA

Mens du kan allerede være satt som leder for din bedrift, kan du fortsatt stige lenger med riktig utdanning. Tjene en dual Executive Master of Business Administration og Master of Business Administration er en fin måte å drive din karriere til helt nye nivåer.

Hva er en dual EMBA / MBA? Det er et studieprogram utformet for å hjelpe de som allerede er ledere i næringslivet. Denne type program lar ledere studere ikke bare ett aspekt av virksomheten, men to. Det tar fortsatt omtrent samme mengde tid til å fullføre som en typisk EMBA eller MBA. For å kvalifisere, men søkere må allerede har en lavere grad, møte et minimum GPA og ha minimum arbeidserfaring.

Mens noen programmer for EMBA eller MBA kan kreve permisjon fra jobben, kan andre kurs være tilgjengelig på nettet. Dette betyr at du kan vanligvis jobbe mens du tjener din dobbelt grad.En annen fordel å tjene denne type grad er at du som regel ende opp med to grader i den tiden det tar å tjene en.

Hvor mye din studium ender opp med å koste avhenger i stor grad av utdanningsinstitusjonen, lengden på programmet og reise involvert. Hvis du trenger å reise til et annet land for en del av studiene, kan det koste ekstra i tillegg til undervisning. Forskning programmet grundig for å finne ut alle kostnader involvert.

Nyutdannede av en dual EMBA / MBA-programmet er vanligvis allerede etablert i sine karrierer. Men tjene en grad kan hjelpe dem til å stige opp karrierestigen til ledende stillinger. Menneskelige ressurser manager, driftssjef, og økonomidirektør er eksempler på noen posisjoner som kan være oppnåelig med rett type grad fokus.

I tillegg til å fylle ut en søknad på nettet, bør potensielle studenter også være klar til å levere en CV eller CV, vitnemål og attester.Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Rochester-bern Executive Mba

University of Rochester & Universität Bern
Campus Deltid 17 måneder January 2018 Sveits Bern

Den Rochester-Bern EMBA-programmet tilbyr en rekke fordeler til ledere som søker etter en fremtidsrettet videreutdanning: internasjonalt fokus og systematisk praktisk anvendelse, og en dobbelt grad ... [+]

Den Rochester-Bern Executive MBA-programmet tilbyr en rekke fordeler til ledere som søker etter en fremtidssentrisk internasjonal videreutdanning. Her er noen av de viktigste egenskapene til programmet: Internasjonal tilnærming

Studiet tilbys ved University of Rochester (NY, USA) i samarbeid med Universität Bern (Sveits). Deltakerne kommer fra hele verden og studerer i Sveits, USA og Kina. Under sine studier, har de muligheten til å jobbe med studenter ved parallelle executive program i USA.

Dual Degree

Akademikere tjener et internasjonalt Master of Business Administration (MBA) grad fra University of Rochester (Simon Business School), samt en nasjonal Executive Master of Business Administration (EMBA) grad fra Universität Bern. Simon Business School har blitt akkreditert av AACSB International siden 1966.... [-]