MBASTUDIES.NO

Beste studieprogrammer Executive MBA programmer in Vilnius i Litauen 2019

Mange fagfolk har oppdaget at en EMBA i Vilnius kan være et utmerket valg for høgare business utdanning. Vilnius har gode akademiske institusjoner, samt gode muligheter for faglig utvikling. De som har tjent en EMBA i Vilnius kan ofte gå på til spennende karrieremuligheter i regionen og i utlandet.

EMBA i Vilnius programmer er laget for virksomheter som ønsker karriereutvikling for utøvende ledelse eller øvre lederstillinger. Programmene er strukturert for å gi en solid bedrift fundament med en vekt på ledelse, og prøver å gi den kompetanse, kunnskap og opplæring for globale næringslivsledere. Med en EMBA i Vilnius, vil deltakerne undersøke problemstillinger i markedsføring, finans, økonomi og etikk, og deltakerne vil være i stand til å bringe sin egen unike opplevelse til læringsmiljøet, dermed øker programmet.

Du kan lære mer om en EMBA i Vilnius ved å bla alternativene nedenfor. Hvis du finner en som interesserer deg, kan du be om informasjon direkte fra skolen!

treff Filter

Executive MBA

ISM University of Management and Economics
Kombinert nett & campus Heltid studier 12 måneder Kontakt skolen Litauen Vilnius

Executive MBA-programmet er organisert i nært samarbeid med strategiske partnere fra akademia. Innholdet i dette programmet er et perfekt match for arbeidsmarkedsbehov, mens leveransen er basert på moderne læringsmetoder i næringsliv og ledelse.