MBASTUDIES.NO

Beste 31 EMBA programmer i Ledelsesstudier 2019/2020

En EMBA ledelsen grad er en utmerket måte for forretningsbrukere å øke sin karriere til neste nivå. EMBA lederprogrammer er vanligvis utviklet for personer med yrkeserfaring og ønsker å videreutvikle sin karriere gjennom utdanning, uten avbrudd i sine arbeidsplaner. En EMBA ledelse grad kan bety forskjellen mellom en junior direktør eller leder, og at senior executive stilling du streve for.

Med en EMBA management program, vil studentene få et sterkt fundament i virksomheten gjennom å undersøke det vesentlige av markedsføring, økonomi, IT, etikk og jus, med en vekt på å bygge lederskap og ledelse. Studenter av EMBA ledelse vil få kunnskaper og ferdigheter til å være innovative ledere gjennom kurs som fokuserer på corporate governance, økonomi, organisasjonsendring, forhandling og krisehåndtering, for å nevne noen.

Din karriere behøver ikke å stoppe deg fra å gå tilbake til skolen.Det finnes mange alternativer for EMBA lederprogrammer over hele kloden. Scroll ned og finn programmet for deg!

31 Resultater i Ledelsesstudier Filter

Executive MBA - Global

Henley Business School Finland
Campus Deltid 21 - 27 måneder Mars 2020 Finland Helsinki

Dagens globalt koblede forretningsverden krever et bredere perspektiv, nye ferdigheter og forskjellige måter å tenke på. Henley Executive MBA (EMBA) - Global er designet for å utvikle fremragende bedriftsledere som er klare til å ta på seg utfordringene og mulighetene ved å operere i dagens komplekse og raskt bevegelige globale økonomi. Den utvikler ledere som er sterke, ansvarlige og tilpasningsdyktige.

Global Executive MBA

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Kombinert nett & campus Deltid 16 måneder Mars 2020 Østerrike Launceston

Global Executive MBA er et internasjonalt orientert, banebrytende MBA-program som gir en unik 360 ° global visjon med ekspert innsikt i beste praksis i ledelsen i utviklede og fremvoksende markeder på tre kontinenter. Med et internasjonalt fakultet bestående av mange av de fineste sansene i næringsliv og økonomi, tilbys dette høyt akkrediterte programmet av et kraftig partnerskap av to av verdens mest prestisjefylte, rangerte forretningsskoler - Carlson School of Management ved University of Minnesota og WU Executive Academy of the WU Vienna. Global Executive MBA ble rangert som nr. 44 i den siste Financial Times Executive MBA Ranking av 2016 og er akkreditert av verdens mest anerkjente akkrediteringer som AACSB, AMBA og EQUIS.

Executive MBA

EDHEC Business School
Campus Deltid 16 måneder Februar 2020 Frankrike Paris Roubaix + 1 fler

Edhec Executive MBA er et trippel akkreditert program fra en av Europas beste handelshøyskoler. Det er designet for erfarne ledere, gründere og ledende ansatte som ønsker å oppleve profesjonell transformasjon.

Executive MBA - Global

Henley Business school Germany
Campus Deltid 21 måneder Mars 2020 Tyskland München

Trippel akkreditert av AMBA, EQUIS og AACSB, og blant de mest anerkjente MBA-er i verden, er Henley Executive MBA - Global designet for å hjelpe deg med å oppnå best mulig resultat i virksomheten og i livet. Henley Executive MBA - Global er for erfarne og ambisiøse ledere som ønsker å utvikle sin lederegenskaper og ledelseskompetanse.

Blended Executive MBA

Deusto Business School
Kombinert nett & campus Heltid studier 16 måneder Kontakt skolen Spania Bilbao Madrid Spania Online Frankrike Paris + 4 fler

Det 16 måneders Blended Executive MBA-programmet på Deusto Business School har til hensikt å møte de nye realiteter og utfordringer som ledere står overfor, både i faglige og personlige omfang.

Rochester-Bern Executive MBA

University of Rochester & Universität Bern
Campus Deltid 17 måneder Kontakt skolen Sveits Bern

Rochester-Bern EMBA-programmet tilbyr en rekke fordeler for ledere som søker etter en fremtidssentert videreutdanning: internasjonalt fokus, systematisk praktisk anvendelse, og en dobbel grad.

Executive MBA Grenoble Ecole de Management Frankrike, Istanbul-Cohort Program i samarbeid med

41 North Business School
Kombinert nett & campus Deltid 19 - 24 måneder Kontakt skolen Tyrkia Istanbul

Grenoble Ecole de Managment (GEM), tilbyr en deltid Executive MBA i Istanbul, Tyrkia, i samarbeid med 41 North Business School .

Executive MBA

Geneva School of Economics and Management GSEM
Campus Deltid 2 år Kontakt skolen Sveits Genève

Vår Executive MBA gir ledere med førsteklasses generell ledelse utdanning uten å forstyrre sine karrierer. Programmet er utviklet for å balansere teori og praktisk anvendelse, og kombinerer klasseromsundervisning med interaktiv personlig utvikling.

Global Executive OneMBA - 21 måneder

Rotterdam School of Management | Erasmus University
Campus Deltid 21 måneder September 2020 Nederland Rotterdam

Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-programmet designet med samme innspill fra fem fremste handelshøgskoler i Asia, Europa, Nord-Amerika og Sør-Amerika.

Executive MBA

Hult International Business School
Campus Deltid 18 - 24 år August 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Kina Shanghai De forente arabiske emirater Dubai USA San Fransisco New York Cambridge Boston + 9 fler

Hult Global Executive MBA tilbyr den mest globale, praktisk og fleksibel business utdanning tilgjengelig. Bygg et program rundt din egen timeplan og oppgradere dine ferdigheter til å vokse instinkter en gründer, en visjon som overgår grenser, og et ønske om å utfordre status quo.

Executive MBA

Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management
Campus Heltid studier Deltid 21 måneder Kontakt skolen USA Cleveland + 1 fler

Den Weatherhead Executive MBA (EMBA) programmet er basert på en særegen, hele tiden oppdateres graduate læreplan som tar erfarne kandidater til et nytt nivå som forretningsfolk og ledere.

MBA-grad i generell ledelse

Institut für Management
Kombinert nett & campus Deltid 12 - 18 måneder Åpen påmelding Østerrike Salzburg

Du har vært på utkikk etter en MBA for en stund, noe som egentlig er mulig ved siden av arbeid og familie? Da har vi det perfekte MBA-programmet for deg! Med en modulær struktur og fleksible eksamenstider, er dette ekstra yrkesmessige MBA-kurset tidsoptimalisert for å fullføre og individuelt planlegge. Kvalifiserer for lederskap og din neste karriereflyt med denne praktiske lederutdanningen. Den omfattende General Management utdanning gir up-to-date, velbegrunnet forretningskunnskap, ledelsesevner og ledelse og lederskap ferdigheter. Individuell studiedesign og omfattende omsorg fører deg til suksess!

ЕМВА Antwerp Management School

Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies
Campus Deltid 21 måneder September 2020 Russland Moskva

Executive MBA-programmet i Antwerp Management School er designet for toppledere av datterselskaper og filialer av utenlandske selskaper som driver forretninger i Russland, samt for toppledere av russiske selskaper som opererer på det europeiske markedet.

EMBA i ledelse og entreprenørskap

California Institute of Advanced Management
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 11 - 22 måneder September 2020 USA El Monte + 2 fler

CIAM Executive Management

global mote ledelse Executive MBA

Institut Francais de la Mode
Campus Deltid September 2020 Frankrike Paris

The Global Fashion Management er et deltidsstudium og den eneste Executive MBA i mote og design management som tillater deltakerne å fortsette sin karriere.