EMBA

Riga Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

EMBA

Riga Business School

RBS Executive MBA er utformet for å fremme erfarne ledere til nye lederskap høyder. Programmet legger til nye perspektiver og verktøy til studentenes allerede enorme forvaltning kunnskap. Programmet dekker alle aspekter av moderne ledelse praksis. RBS fremste Lederutvikling praksis utvikler ferdigheter og selvtillit til å effektivt implementere strategi til handling. De europeiske og globale studiereiser gir perspektiv og innsikt fra hele verden.

EMBA1

RBS Executive MBA-programmet er en internasjonalt akkreditert og anerkjent grad i ledelse.

Høydepunktene i programmet er:

  • The Leadership Development praksis (LDP) Programmet går gjennom alle fire moduler av EMBA-programmet. LDP deltakerne få dyp forståelse av de sentrale begrepene lederutvikling og coaching som de er brukt i en rekke forretninger og sosiale sammenhenger.
  • Modulbaserte studier sette studentene i stand til å analysere og arbeide på bred, diversifisert, internasjonal business fenomener. Studentene har stedet møter omtrent en gang i måneden for en lang helg.
  • Praktisk beliggenhet i Riga som alltid har vært et knutepunkt for næringsvirksomhet, spesielt siden det er i skjæringspunktet mellom øst og vest. Å være bare 20 minutter fra Riga International Airport, kan du fly i for klassene og fly ut beleilig.

Globalt perspektiv

Å utvide det globale perspektivet av studenter, omfatter Executive MBA-programmet to globale studie opplevelser. I det første året elevene oppleve en europeisk studie tur og i den andre, en global studie tur. Professional MBA og RBS Alumni er velkommen til å bli med disse turene. Nye studieturer har vært til State University of New York at Buffalo (USA), University of Ottawa (Canada), Churchill College, University of Cambridge (UK), University of Stellenbosch Business School (Sør-Afrika), og BI Norske Business School.

kartet

I tillegg til studiereiser, RBS jevnlig arrangerer stående fakultet fra utenlandske institusjoner for klasser eller seminarer.

Graden

Etter vellykket program ferdigstillelse vil du bli tildelt en internasjonalt akkrediterte MBA grad fra Riga Business School ved Riga Technical University. Alle partnerinstitusjoner sertifisere programmer samsvar med de nordamerikanske MBA standarder.

Testim


Denne skolen tilbyr også:
Executive MBA (1)
Professional MBA (1)
BBA (1)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
23,040 EUR
Den beste verdien for en MBA for ledere
Information
Deadline
Kontakt skolen
Email or call us for assistance.
Locations
Latvia - Riga
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Email or call us for assistance.
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Latvia - Riga
Søknadsfrist Kontakt skolen
Email or call us for assistance.
Studieslutt Kontakt skolen