MBASTUDIES.NO

Topp universiteter Executive MBA programmer in Shanghai i Kina 2019

Shanghai er en stadig mer dynamisk og internasjonal by med mye å tilby de som søker videreutdanning. EMBA Shanghai er attraktivt ikke bare til studenter fremme sin virksomhet karrierer, men også for arbeidsgivere som søker etter kvalifiserte fagfolk med kompetanse og ledelse evne til å fremme næringslivet og møte mål.

EMBA Shanghai tilbyr et bredt spekter av muligheter som elevene kan dra nytte av, for eksempel et stort nettverk av fagfolk, kvalifiserte lærere, og internasjonale studenter som hver kan ta med eget on-the-job kjennskap til programmet. I tillegg utfordrende kurs for EMBA Shanghai gir ikke bare en solid virksomhet fundament, men også lar elevene utforske emner som strategisk analyse og ledelse, supply chain strategi, krisehåndtering, etikk og utøvende ledelse og ledelsesmessige økonomi.

En EMBA Shanghai kan hjelpe deg å nå dine personlige og profesjonelle mål.Ta en titt gjennom de ulike programmene nedenfor og finn den EMBA Shanghai grad som kan være venter på deg!

treff Filter

EMBA

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)
Campus Deltid 20 måneder September 2019 Kina Shanghai

Virkelige verden forretningsmessige utfordringer og muligheter er ikke begrenset til noen del av en bedrifts organisasjonskart (for eksempel økonomi, eller markedsføring, eller supply chain).

Global Executive MBA

CEIBS Africa
Campus Deltid 18 måneder Kontakt skolen Ghana Accra Kina Shanghai + 2 fler

CEIBS Global Executive MBA er et deltids 18-måneders program med et sterkt fokus på ledelsesmessige problemstillinger kombinert med lederutvikling og coaching økter. Du vil motta en verdensklasse utdanning med et unikt utsiktspunkt av Kinas raskt skiftende forretnings og

MBA for ledere

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campus Deltid Oktober 2019 Venezuela Caracas Panama Panama City Kina Shanghai Colombia Bogotá Frankrike Paris Mexico Buenavista USA New Orleans + 11 fler

The Executive MBA gir en strategisk, tverrfaglig og systematisk syn på ledelse, metoder og innovative læringsopplevelser ...

Executive MBA

Korea University Business School
Campus Deltid 2 år Mars 2020 Sør-Korea Seoul Kina Shanghai Singapore + 3 fler

Målet med Executive MBA er å utdanne ledere, ikke bare ledere. Vi gjør dette ved å levere den grunnleggende kunnskapen om forretningsfunksjoner med våre nyskapende læreplaner. Vi bidrar til å forme studentens evne til å tenke både funksjonelt og kritisk.

Tongji-mannheim dual-grad executive mba

Tongji University, School of Economics and Management
Campus Deltid Kontakt skolen Kina Shanghai Tyskland Mannheim + 1 fler

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Program med sitt sterke kinesisk-tyske fokus reagerer på den økende etterspørselen etter ledere som vellykket kan navigere utfordringene i begge kulturer. Det vil gi ledere fra hele verden de ferdigheter og verktøy de trenger for stillinger i internasjonal toppledelse.

Executive MBA

Hult International Business School
Campus Deltid 18 - 24 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Kina Shanghai De forente arabiske emirater Dubai USA San Francisco New York Cambridge Boston + 9 fler

Hult Global Executive MBA tilbyr den mest globale, praktisk og fleksibel business utdanning tilgjengelig. Bygg et program rundt din egen timeplan og oppgradere dine ferdigheter til å vokse instinkter en gründer, en visjon som overgår grenser, og et ønske om å utfordre status quo.