MBASTUDIES.NO

Beste EMBAs i Italia 2019

Italia er en destinasjon som appellerer til mange internasjonale studenter. Bortsett fra sin kultur, historie og variert og vakkert landskap, er Italia hjem til de eldste universitetene i den vestlige verden.


EMBA Italia tilbyr programmer som er laget for mid-karriere fagfolk som ønsker å gi sine karrierer et løft til nivåer av øverste ledelse og utøvende ledelse i både nasjonale og internasjonale bedrifter og selskaper. Studenter av EMBA Italia vil lære virksomheten grunnleggende av økonomi, markedsføring, regnskap, personal og økonomi, og samtidig lære å anvende ledelsen teori til praksis. Studenter av EMBA Italia vil lære å tenke strategisk i skiftende internasjonalt forretningsmiljø. Studenter av EMBA Italia vil også dra nytte av det store faglige nettverk som de kan utvikle seg under studiene.


Hvis en EMBA Italia høres ut som det du leter etter, så bla gjennom EMBA Italia alternativene nedenfor!

treff Filter

Executive MBA - Master Of Business Administration

United International Business Schools
Campus Nettstudier Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 1 - 3 år September 2019 Belgia Antwerp Spania Barcelona Brussels Madrid Japan Tokyo Sveits Zürich Nederland Amsterdam Italia Milan Geneva + 16 fler

Vår akademiske kalender er basert på et kvartssystem (1 kvartal = 10 uker). På grunn av programmets fleksible struktur og modulutforming er det flere startdatoer i begynnelsen av hvert kvartal og hver periode i oktober, november, januar, februar, april, mai, juli og august.

Executive MBA - internasjonal rute

University of Strathclyde Business School
Kombinert nett & campus Deltid 24 måneder August 2019 Hellas Athens Singapore Sveits Zürich Bahrain Manama Malaysia Petaling Jaya Kuala Lumpur Oman Muscat De forente arabiske emirater Dubai Abu Dhabi Italia Milan Tyskland Munich Kina Beijing Frankrike Toulouse + 21 fler

Strathclyde Business School (SBS) har en lang og stolt historie av å være en innovativ virksomhet skole - og en del av et ledende teknologisk universitet - med 'nyttig læring "på sitt hjerte. SBS ble kåret Business School of the Year i Times Higher Education 2016 tildelinger annonsert i november. Tildelingen ble gjort i erkjennelse av Business School innovative og entreprenørielle holdninger og sin generelle "fremragende" ytelse.

Internasjonal Executive MBA

Bologna Business School
Kombinert nett & campus Deltid 15 måneder Kontakt skolen Italia Bologna

Den internasjonale Executive MBA er rettet mot ledere, fagfolk og konsulenter som ønsker å lede bedrifter i ferd med digital transformasjon og internasjonal vekst, klar over at disse utfordringene vil avgjøre deres konkurransefortrinn i nær fremtid. Mesteren bringer digital innovasjon til sentrum for forretningsbeslutninger og skapelse av verdi for merkevarer, tjenester og forbrukere, utvikler en helhetlig tilnærming til kunnskap, stiller digitale ferdigheter fritt fra utelukkende tekniske og spesialiserte diskusjonstabeller og i stedet forbinder dem med hele organisasjonen .

International Flex EMBA

MIP Politecnico di Milano School of Management
Nettstudier Heltid studier Deltid 20 måneder Oktober 2019 Italia Milan Frankrike Nantes Reims Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh Spania Madrid Kina Guangzhou Barcelona Belgia Brussels Glasgow Beijing Tyskland Munich Toulouse-le-Château + 18 fler

International Flex EMBA (i-Flex) er et 20-måneders Executive MBA-program rettet mot ledere som ønsker å kombinere internasjonal studie med arbeidsforpliktelser, ved hjelp av en av de mest avanserte digitale læringsplattformene i verden, utviklet med Microsoft-teknologi.

Executive MBA Banking

European School of Banking Management
Campus Nettstudier Heltid studier 14 måneder Åpen påmelding Italia Milan + 1 fler

Den eneste MBA-banken som tilbys i Italia, er organisert av den viktigste bankopplæringsskolen i Italia. MBA er den høyeste grad av spesialisering oppnåelig i verden, for lederutdanning.

Deltid Executive MBA

MIB Trieste School of Management
Campus Deltid 23 måneder Kontakt skolen Italia Trieste

The Executive MBA er et deltidsstudium Master med formel helg, adressert til ledere og entreprenører som ønsker å gi et støt til sin karriere: ferdigheter, nettverk, fleksibilitet og innovasjon. En tittel anerkjent verden rundt, takket være akkreditering Association of MBAs (AMBA).