MBASTUDIES.NO

Beste Executive MBA programmer in Trieste i Italia 2019

En Executive MBA (EMBA) er utformet for erfarne fagfolk som er klare til å tilegne seg den kompetansen som er nødvendig for å arbeide i overordnede lederskap og styringsposisjoner. Programmet tar for seg vanskelighetene ved lederskap, økonomi, markedsføring og andre relevante emner.

Hvis du ønsker å klatre på karrierestigen og få en lederstilling, er en MBA for deg. Dette programmet gir deg kunnskap og ferdigheter til å få allsidighet, i form av forståelse, av en rekke funksjonelle, forretningsområder. Pluss muligheten til å bruke verktøy og analyser, for å bidra til strategisk planlegging og beslutningstaking.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

For alle de som er interessert i å studere rik italiensk kultur og kulturarv, er Trieste det beste stedet å besøke. Den har karakteristiske opplæringsinstitusjoner som gir god utdanning til en rimelig pris. Università degli Studi di Trieste er godt kjent for god utdanningssystemet og støtte til studenter.

EMBAs in Trieste i Italia

treff Filter

Deltid Executive MBA

MIB Trieste School of Management
Campus Deltid 23 måneder Kontakt skolen Italia Trieste

The Executive MBA er et deltidsstudium Master med formel helg, adressert til ledere og entreprenører som ønsker å gi et støt til sin karriere: ferdigheter, nettverk, fleksibilitet og innovasjon. En tittel anerkjent verden rundt, takket være akkreditering Association of MBAs (AMBA).