MBASTUDIES

Executive MBA programmer i Irland 2020

Irland legger stor vekt på utdanning, og dette er tydelig med sin anerkjente utdanningsinstitusjoner og lærere. Dette har gjort Irland en populær destinasjon for internasjonale studenter som søker en EMBA, samt for forretningsfolk som ønsker å avansere i sin karriere.


Studenter forfølge en EMBA Irland vil få et sterkt forretningsgrunnlag og lære den praktiske anvendelsen av forretnings-og ledelsesteorier. Læreplanen for EMBA Irland er forbedret gjennom peer samhandling og deling av faglige erfaringer, med fokus på ledelse og styring. Kurs for EMBA Ireland vil undersøke emner som driftsadministrasjon, business forskning, menneskelige ressurser, finans, økonomi og markedsføring. Nyutdannede av EMBA Irland programmer er ofte i stand til å avansere i sin karriere til øverste ledelse og utøvende lederstillinger.


Hvis du er interessert i en EMBA Irland grad, deretter bla gjennom alternativene nedenfor og ta neste skritt mot dine faglige mål!

treff Filter

Executive MBA (deltid)

Trinity College Dublin – MBA programs
EMBA
sep. 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Enten du vil spore din nåværende karrierebane, eller svinge i en helt ny retning, setter Trinity Executive MBA ut en læringsreise som hjelper studentene å nå potensialet deres ...

Les mer