Filter
EMBA
Irland Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer Executive MBA programmer i Irland 2019

Irland legger stor vekt på utdanning, og dette er tydelig med sin anerkjente utdanningsinstitusjoner og lærere. Dette har gjort Irland en populær destinasjon for internasjonale studenter som søker en EMBA, samt for forretningsfolk som ønsker å avansere i sin karriere.


Studenter forfølge en EMBA Irland vil få et sterkt forretningsgrunnlag og lære den praktiske anvendelsen av forretnings-og ledelsesteorier. Læreplanen for EMBA Irland er forbedret gjennom peer samhandling og deling av faglige erfaringer, med fokus på ledelse og styring. Kurs for EMBA Ireland vil undersøke emner som driftsadministrasjon, business forskning, menneskelige ressurser, finans, økonomi og markedsføring. Nyutdannede av EMBA Irland programmer er ofte i stand til å avansere i sin karriere til øverste ledelse og utøvende lederstillinger.


Hvis du er interessert i en EMBA Irland grad, deretter bla gjennom alternativene nedenfor og ta neste skritt mot dine faglige mål!

Les mer Minimér

treff

Trinity College Dublin - Business School

Trinity Executive MBA er et toårig deltidsoppløftende program designet for å utfordre din tenkning og realisere potensialet ditt, mens du passer inn i tidsplanen. ... [+]

Trinity Executive MBA

Trinity Executive MBA er et toårig deltidsoppløftende program designet for å utfordre din tenkning og realisere potensialet ditt, mens du passer inn i tidsplanen.

Program høydepunkter

Ledelse og profesjonell utviklingsmodul

Dekk din selvbevissthet og strekk utenfor din komfortsone for å oppdage dine unike lederegenskaper. Fullt kvalifiserte ytelse trener, gruppearrangementer og psykometriske tester er bare noen av måtene vi kan hjelpe deg med å realisere potensialet ditt.

Bedriftsrådgivningsprosjekter

Live action læring med ekte selskaper er en viktig del av Trinity MBA. Gjennom hele programmet vil du jobbe direkte med ledende ansatte i selskaper over en rekke bransjer, og takle virkelige strategiske forretningsforhold.... [-]

Irland Dublin
September 2019
Engelsk
Deltid
24 måneder
Campus
Les mer på norsk