Fjernundervisning EMBA i Internasjonal handel

Topp universiteter Fjernundervisning EMBA programmer i Internasjonal handel 2018/2019

Internasjonal handel

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan arbeide ved siden av studiene, fordi erfaring fra det virkelige liv bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

Karriere i det internasjonale markedet er stadig økende, og dette er en flott mulighet for de som ønsker å bygge og øke sin karriere her. En MBA i International Business gir deg overtaket og fordelen å være konkurransedyktig i dette feltet. Dette programmet brudgom fagfolk, ledere og ledere for yrker med fokus på mangfold og flerkulturell bekymringer, globale relasjoner og internasjonal business strategier rettet mot internasjonale spørsmål.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Fjernundervisning EMBA program i Internasjonal handel

Les mer

Executive MBA in International Business

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Nettstudie Heltidsstudier 2 år March 2019 Spania Spain Online

[+]

Topp universiteter Fjernundervisning EMBA programmer i Internasjonal handel. [-]