Filter
EMBA
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp 3 EMBA programmer i Internasjonal handel 2019

En EMBA står for en Executive Master of Business Administration, og det er en høyere grad grad fokusert på virksomheten. Vanligvis studenter som driver denne utøvende grad har et høyere nivå av arbeidserfaring sammenlignet med MBA-studenter.

Hva er en EMBA i internasjonal virksomhet? Det er en doktorgrad som vanligvis dekker emner knyttet til virksomheten, som økonomi, markedsføring og menneskelige ressurser på internasjonalt nivå. De fleste programmene tar sikte på å forberede studentene på en karriere i virksomheten som kan utføres på en global skala. Studentene kan bli introdusert til globale forretningstrender og strategier. Typisk omfatter internasjonale forretningsklasser matematikk og statistikk for virksomheten, menneskelig atferd i organisasjoner, multinasjonale markedsstrategier, multinasjonalt bedriftsmiljø og internasjonal handel og konkurranseevne.

Internasjonale forretningsstudenter har en tendens til å utvikle avanserte ferdigheter i forskningsstrategi. Erfarne mellommenneskelige ferdigheter kan skarpere deres evne til å koble seg til mennesker med ulike perspektiver og forskjellige kulturer i både faglige og personlige omgivelser. Studentene kan til og med bli dyktige på nettverk. Dette kan hjelpe dem med å få kontakt med enkeltpersoner som kan bidra til å fremme karrieren, samt hjelpe dem med å få kontakt med nye venner.

Undervisning og avgift kan variere mye avhengig av hvilken skole du velger å delta på. I mange tilfeller kan kostnaden for et EMBA internasjonalt forretningsprogram være litt høyere enn et tradisjonelt MBA-program. Den beste måten å vite hva du kan forvente er å kontakte universitetet du ønsker å delta på.

En EMBA i internasjonal virksomhet kan tilby studentene en rekke lukrative jobbmuligheter på grunn av det brede omfanget. Nyutdannede kan være kvalifisert for mange karrierer som krever internasjonal kompetanse. For eksempel kan de bli internasjonale finansiere eller inventaranalytikere for import eller eksport av selskaper. Personer med en EMBA i internasjonal virksomhet kan finne at de er i høy etterspørsel i bransjer rundt om i verden som vitenskap og teknologi, helsetjenester, finansielle tjenester eller handel og produksjon.

Studenter som ønsker å tjene en EMBA i International Business kan velge å studere ved universiteter over hele verden, enten på en høyskole eller online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

3 Resultater i Internasjonal handel

International Institute of Business, Business School (IIB)

Internasjonal MBA er et dual degree program med den unike verdi proposisjonen i Ukraina. Det er implementert av Ukrainian Business School "International Institute of Busi ... [+]

For hvem:

Ledere av С-nivå og eiere av bedrifter som driver forretninger både i Ukraina og i utlandet.

Leveringsmodus:

Læremodul (ansikt til ansikt): 5 dager (en gang i måneden - fra onsdag til søndag, 9:30 - 16:45).

Under intermodulær tid: online klasser og lekser.

Programvarighet:

Start - 20. november 2019

Fullføring - desember 2021

Dokumenter ved gjennomføring av programmet:

Executive MBA Diploma utstedt av Business School «International Institute of Business»

Diplomurkunde (Management Center Innsbruck)

Sertifikat fra forening av MBAer

Semesteravgift:

Den fulle kostnaden for det internasjonale programmet МВА er 13900 EURO 124 000 UAH.... [-]

Ukraina Kyiv
November 2019
Russisk,Ukrainsk,Engelsk
Deltid
25 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
UOC Universitat Oberta de Catalunya

... [+]

[-]
Spania Spain Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Mantissa College

Internasjonal Executive Master of Business Administration (IEMBA) i samarbeid med Paris Graduate School of Management (PGSM), Frankrike. Vårt samarbeid med Paris Graduate ... [+]

Program bakgrunn

Internasjonal Executive Master of Business Administration (IEMBA) i samarbeid med Paris Graduate School of Management (PGSM), Frankrike. Vårt samarbeid med Paris Graduate School of Management, Frankrike (PGSM) gir deg en ekstra fordel av kvalifikasjoner fra et av de 35 beste universiteter i Frankrike.

Programoversikt

Navn på program

Internasjonal Executive Master i Business Administration Program (IEMBA)

Tildelende organ

Paris Graduate School of Management (PGSM) / Ecole Superalt = "ieure De Gestion (ESG)

Studietid

15 måneder (1 år 3 måneder)

Antall emner

12 moduler

Vurderingsmodus

Oppgaveeksamen... [-]

Malaysia Kuala Lumpur USA Fullerton
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
13 - 15 måneder
Campus
Les mer på norsk