MBASTUDIES

2 EMBAs i Innovasjon 2021

EMBA står for Executive-Masters i Business Administration. Det er en Masters post-graduate grad spesielt for å arbeide fagfolk, designet for å la elevene få sin mastergrad i to år mens de fortsatt arbeider full tid.

 

Hva er en EMBA i innovasjon? Studenter som fullfører dette avansert grad programmet vil bli utstyrt med kunnskap i de grunnleggende områdene strategi, økonomi, markedsføring og regnskap. Programdeltakerne vil ytterligere finpusse sine lederegenskaper, og vil lære effektiv organisasjon ledelse. Studentene blir undervist fra en enterprise-wide perspektiv, og bruke denne kunnskapen til å jobbe mot en karriere i toppledelsen og lederskap.

 

En EMBA i Innovasjon lærer elevene hvordan de skal få sine ideer av bakken, og hvordan å håndtere alle aspekter av en bedrift i vekst.Det er en god grad for å lære den kompetansen som trengs for å lykkes i en lederposisjon i en rekke bransjer, eller som leder av egen bedrift.

 

EMBA grader er designet for å være ferdig i to år, så undervisning og andre kostnader skal beregnes deretter. Den totale kostnaden for å tjene graden varierer mellom institusjoner, men ofte nåværende arbeidsgivere er villige til å chip inn og hjelpe subsidiere kostnadene for graden.

 

Nyutdannede med en EMBA i Innovasjon ofte går på å lansere sine egne oppstartsselskaper og kjøre små bedrifter i en rekke felt. Noen skoler vil hjelpe elevene med sin første oppstart, noe som gir dem kyndig veiledning og et skolemiljø der for å få sin idé av bakken. Andre områder hvor graden innehavere kan finne en jobb omfatter markedsføring og ledelse, begge områder der de kan ta sin forpliktelse til nye ideer til et villig publikum.

 

Komme ditt EMBA i Innovasjon online tilbyr en rekke fordeler. Du kan studere i henhold til din egen timeplan, som er ideelt for folk som jobber på samme tid. Online klasser også tillate deg å delta på universiteter rundt om i verden uten å forlate komfortable hjem. Andre studenter kan foretrekke et klasserom miljø. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

2 Resultater i Innovasjon Filter

Executive MBA

Swiss School of Business and Management
EMBA
<
Fulltid
<
12&nbsp;-&nbsp;16 måneder
Engelsk
Campus

Denne MBA fokuserer på tre viktige områder som omhandler utøvende aspekter: Leading Disruptive Innovation, Executive Leadership, Technology and People. Vårt Executive MBA (EMB ...

Les mer

Executive MBA i Innovasjon & Business Creation

TUM School of Management Executive Programs
EMBA
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 semestre
Engelsk
Campus

The Executive MBA i Innovasjon og Business Creation på TUM School of Management er forpliktet til å være en ledende entreprenørskap program for fagfolk. Den kombinerer en utme ...

Les mer