Filter
EMBA
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler EMBA programmer i Informasjonssystemer 2019

For fagfolk som står overfor en beslutning mellom å fremme sin utdanning og beholde sin nåværende heltids karriere, gir en Executive Master of Business Administration programmet et alternativ. En EMBA er egnet for erfarne heltidsansatte og lar dem ta kurs på ukentlig basis for å imøtekomme deres arbeidsplan.

Fremtidsstudenter kan lure på, "Hva er en EMBA i informasjonssystemer?" De som er interessert i å forfølge en karriere i IS-fokusert ledelse, vil ha glede av dette programmet. Kursene fokuserer typisk på moderne IS prinsipper og design og deres applikasjoner mot bedriftsledelse og organisatorisk effektivitet. Databasebehandling, nettverkskommunikasjon og dataanalyse er alle fasetter av materialet som ofte dekkes.

Noen av fordelene som studenter som tar en EMBA i informasjonssystemer kan nyte, er å utvikle viktige faglige ferdigheter med strategisk beslutningsprosess, kritisk tenkning og mellommenneskelig kommunikasjon. De kan også utvide deres styringsverktøy med en forståelse av moderne nettverks- og databasearkitekturer og hvordan de brukes.

Registrerings- og studiekostnadene for en EMBA i informasjonssystemer vil variere fra en skole til en annen. Studentene kan forvente å ta ca. to år for å fullføre programmet, men de bør gjøre forskning på skolene de er interessert i å finne detaljer om programmet og kostnadene.

Med en EMBA i informasjonssystemer, kan kandidater finne mange muligheter for karriere i IT prosjektledelse og forretningsanalyse. En IT-leder eller sjefsinformasjonssjef kan være ansvarlig for å overvåke og analysere cybersecurity-løsninger i selskapet eller for selskapets kunder. IT-ledere jobber også med å trene og veilede nytt personell ved å bruke eller vedlikeholde selskapets informasjonssystemer. Endelig finner dataanalytikere arbeid på bedrifter som håndterer og håndterer store data for kunder.

Studentene har mange ressurser å henvende seg til på nettet for å finne ut mer om en EMBA i informasjonssystemer og hvor å ta et slikt program. For å finne alternativer for nettbasert læring, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Informasjonssystemer

IIMT University of Fribourg

Executive MBA gir deltakerne de analytiske, funksjonelle og mellommenneskelige ferdighetene som er nødvendige for å lykkes i en stadig mer kompleks og global IKT ... [+]

Executive MBA i IKT eller Utility Management

Er du ute etter en faglig utfordring og karriere ekstrautstyr? Få deretter Executive MBA, i Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) eller Utility Management, og bli en del av vårt nettverk! Executive MBA gir deltakerne de analytiske, funksjonelle og mellommenneskelige ferdighetene som er nødvendige for å lykkes i et stadig mer komplekst og globalt IKT, samt Utility forretnings- og ledelsesmiljø. Executive MBA i IKT eller Utility Management representerer totalt 15 kurs uker med 30 moduler og kan fullføres på deltid på heltid. Programmene er organisert i ukentlige blokker (mandag til lørdag), med hver blokk bestående av to moduler. Halvparten av klassetiden er viet til oppkjøp av ny kunnskap i fagområdet, mens gjenværende tid er allokert til praktisk arbeid og case-studier (i IKT eller Utility Management).... [-]

Sveits Fribourg
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 4 år
Campus
Les mer på norsk