$close

Filtre

Se resultater

EMBA programmer i Indonesia 2021/2022

Et EMBA Indonesia Programmet vil gi en utdanning i et internasjonalt perspektiv på høyt ansett utdanningsinstitusjoner og av høy kvalitet fakultet. Indonesia tilbyr et spennende sted for læring mellom kultur og intellekt. EMBA Indonesia er laget for profesjonelle arbeider for tiden som forretningsfolk. EMBA Indonesia studenter oppfordres til å bringe sine on-the-job kunnskap til læringsmil… Les mer

Et EMBA Indonesia Programmet vil gi en utdanning i et internasjonalt perspektiv på høyt ansett utdanningsinstitusjoner og av høy kvalitet fakultet. Indonesia tilbyr et spennende sted for læring mellom kultur og intellekt.


EMBA Indonesia er laget for profesjonelle arbeider for tiden som forretningsfolk. EMBA Indonesia studenter oppfordres til å bringe sine on-the-job kunnskap til læringsmiljøet gjennom interaktive kurs og gruppearbeid. Gjennom kurs som fokuserer på regnskap, økonomi, markedsføring og informasjonsteknologi, vil studentene få en solid forståelse av forretningsmessige prinsipper med fokus på ledelse og styring. Nyutdannede av EMBA Indonesia ofte er i stand til å avansere i sin karriere til øvre nivå ledelse og utøvende lederstillinger i internasjonale selskaper og virksomheter.


Hvis dette høres av interesse for deg, så ta en titt gjennom EMBA Indonesia programmene nedenfor og finn graden venter på deg!              

Minimér
Les mer om å studere i Indonesia
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
IPMI International Business School
Jakarta, Indonesia

Dette er kjernen program av IPMI Business School. Programmet, med kontinuerlig forbedring, har kjørt i tjue år, og produsert en rekke profesjonelle ledere og ledere.

Dette er kjernen program av IPMI Business School. Programmet, med kontinuerlig forbedring, har kjørt i tjue år, og produsert en rekke profesjonelle ledere og ledere. -
EMBA
Fulltid
Engelsk
Campus