Filter
EMBA
Indonesia Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Executive MBA programmer i Indonesia 2019

Et EMBA Indonesia Programmet vil gi en utdanning i et internasjonalt perspektiv på høyt ansett utdanningsinstitusjoner og av høy kvalitet fakultet. Indonesia tilbyr et spennende sted for læring mellom kultur og intellekt.


EMBA Indonesia er laget for profesjonelle arbeider for tiden som forretningsfolk. EMBA Indonesia studenter oppfordres til å bringe sine on-the-job kunnskap til læringsmiljøet gjennom interaktive kurs og gruppearbeid. Gjennom kurs som fokuserer på regnskap, økonomi, markedsføring og informasjonsteknologi, vil studentene få en solid forståelse av forretningsmessige prinsipper med fokus på ledelse og styring. Nyutdannede av EMBA Indonesia ofte er i stand til å avansere i sin karriere til øvre nivå ledelse og utøvende lederstillinger i internasjonale selskaper og virksomheter.


Hvis dette høres av interesse for deg, så ta en titt gjennom EMBA Indonesia programmene nedenfor og finn graden venter på deg!              

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Indonesia
Studietype
Pacing
IPMI International Business School

Dette er kjernen program av IPMI Business School. Programmet, med kontinuerlig forbedring, har kjørt i tjue år, og produsert en rekke profesjonelle ledere og ledere. ... [+]

Dette er kjernen program av IPMI Business School. Programmet, med kontinuerlig forbedring, har kjørt i tjue år, og produsert en rekke profesjonelle ledere og ledere. De viktigste funksjonene i programmet er:

Harvard Business School Case-Study Methods

IPMI Business School læreplan har vært vant raskt til endringer av begreper og praksis i virksomheten. Som Harvard Business School, er IPMI Business School primært en case-studie handelshøyskole med case-studier fra Harvard, INSEAD, og ​​IPMI Business School selv. Bruken av saker eller forholdet mellom saker og konseptuelle rammeverket varierer avhengig av emnets temaer og programmer.

Master of Business Administration (MBA) program fanger kompleksiteten og flertydigheten i den virkelige verden beslutninger og gjennomføring i klasserommet gjennom case-studier i stedet for gjennom forelesninger bare. Klasse diskusjon av sann- liv business situasjoner guider elevene til å identifisere problemer fra ulike vinkler og gi godt avrundet perspektiv. Likeledes gjør det elevene til å utvikle sterke analytiske og problemløsning og beslutningstaking ferdigheter. I tillegg gir det også studentene med relevant kompetanse for å forstå dynamikken i virksomheten.... [-]

Indonesia Jakarta
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk