MBASTUDIES.NO

Beste skoler Executive MBA programmer in Bangalore i India 2019

Å være den tredje mest folkerike og nest raskest voksende storby i India, Bangalore er en mangfoldig blanding av kulturer og påvirkninger. Mens godt kjent som Indias senter for informasjonsteknologi og næringsliv, er det også hjem til mange godt anerkjente høyskoler og universiteter. Takket være disse faktorene, er Bangalore ofte kalt "Indias Silicon Valley". En EMBA fra Bangalore er en ettertraktet grad anerkjent over hele verden. Tar en EMBA i Bangalore skal sette studentene utforske ulike områdene ledelse og næringsliv, og dermed gi dem kunnskap og ferdigheter avgjørende for dyktig ledere.

En EMBA i Bangalore tillater elevene å fokusere på temaer som International Business, Marketing Management, entreprenørskap og Small Business eller Banking and Finance. Programmene er utformet på en måte som gjør det mulig for elevene å utnytte deres vekst og sysselsetting prospekter.En EMBA i Bangalore kan tas både som en vanlig og avstand grad.

Hvis du ønsker å utvikle dine lederegenskaper og oppdage nye muligheter innenfor ditt felt, kan en EMBA være akkurat i rett vinkel for deg. Scroll ned og se hva alternativene er!

treff Filter

Executive MBA

ISMS Business School
Campus Heltid studier 24 måneder Kontakt skolen India Bengaluru

Hver arbeidsfaglig vil trenge å utvikle et veldefinert sett med profesjonell utvikling og læringsmål for seg selv i Executive MBA.

Utøvende PGDM for gründere

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Campus Deltid 15 måneder Juli 2019 India Bengaluru

Program spenner over en periode på 15 måneder varighet (i henhold AICTE normer). Moduler som består av 10-dagers klasseroms engasjement. Interaktive klasserom økter med en 'veiledning' tilnærming. Supplert med e-læringsmateriell. Hver modul inneholder samhandling og nettverksbygging med vellykkede gründere og bransjeeksperter.

Utøvende PGDM i forretningsanalyse

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Campus Deltid 15 måneder Juli 2019 India Bengaluru

En spesielt avgrenset program for å arbeide ledere, fra alle forvaltnings band, ment å utstyre dem med

Executive MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus Deltid 20 måneder Kontakt skolen USA Ann Arbor India Bengaluru De forente arabiske emirater Dubai Thailand Bangkok + 6 fler

Ross Business School er anerkjent over hele verden som leder i MBA og Executive Education. EMBA samler disse tradisjonene av ekspertise for å gi en utviklingserfaring som er unik i sin blanding av ledelse og analytikk.