Fjernundervisning EMBA i Idrettsledelse

Topp universiteter Fjernundervisning Executive MBA programmer i Idrettsledelse 2018

Idrettsledelse

Når du har tatt en grad i forretning og har betydelig praktisk erfaring, er det neste steget en Executive MBA (EMBA). Programmene kombinerer fundamentale studier som økonomi, regnskap og markedsføring med lederskapstudier for at du skal kunne klatre til mer fremtredende lederstillinger.

MBA i Sports Management er et program utviklet for studenter som ønsker å bygge og øke sin karriere i verden av sport. Ettersom etterspørselen etter ledelse i idrett er økende, utstyrer dette mastergrad studenter med helhetlig kunnskap og ferdigheter om hvordan å bli en vellykket leder og leder i idrett sektor. Dette programmet fokuserer på temaer som salg og markedsføring, finans og risikostyring, og anlegg planlegging som spesialiserer seg i sportsbransjen.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Fjernundervisning Executive MBA i Idrettsledelse

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for EMBA Idrettsledelse distance.  Prøv vår kategori MBA Idrettsledelse Fjernundervisning istedet.

Programs in MBA Idrettsledelse Fjernundervisning

Search for similar programs here