MBASTUDIES

EMBA programmer i Hong Kong 2020

Tjen en verdensklasse Executive MBA grad med en EMBA Hong Kong program, støpt for å møte planen for ledere. EMBA Hong Kong setter profesjonelt drevet studenter i hjertet av en raskt voksende globale kommersielle regionen. Fagfolk ønsker å fremme sin karriere med en EMBA Hong Kong skal studere sammen med andre fagfolk fra hele verden, og skaper et unikt nettverk for fremtidig samarbeid og personlig vekst.

Kandidater for en EMBA Hong Kong tilbys en unik balanse mellom et globalt fokus og lokal erfaring, skaper en mulighet for ledere og ledere å bli utsatt for den raske økonomiske utviklingen i Kina og dens dynamiske innflytelse på fremtidens globale virksomhet. Hong Kong, som en sentral kinesisk hub, posisjoner EMBA studenter for utmerket kvalitet utøvende utdanning.

En EMBA Hong Kong program tilstreber å gi dedikert senior ledere med ferdigheter og anvendbar kunnskap om moderne ledelsesteori og praksis og for å lette metoder for problemløsning og strategisk viktigste for å forberede den uunngåelige utfordringene i levende og stadig skiftende forretningsklima av Stor-Kina og verden.

Hvis du søker etter en EMBA Hong Kong grad, da har du kommet til rett sted! Bla gjennom alternativene nedenfor!

treff Filter

Henley Fleksibel Executive MBA i Asia

Henley Business School Asia
EMBA
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Campus

Programmet kombinerer en blanding av individuelle og gruppestudie, online og ansikt-til-ansikt workshops. Denne innovative og svært relevant MBA kvalifisering er for erfarne l ...

Les mer

Henley fleksibel Executive MBA i asia

Henley Business School Asia
EMBA
sep. 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

The Henley Fleksibel Executive MBA er en to år deltid program designet for erfarne ledere og travle ledere som ønsker å utvikle sin internasjonale forvaltningen kompetanse.

Les mer