EMBA

The Chinese University of Hong Kong, CUHK Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

EMBA

The Chinese University of Hong Kong, CUHK Business School

Den EMBA studieprogram reflekterer vår forpliktelse til relevans og fortreffelighet ved å fokusere på strategi og integrerende natur av virksomheten miljø der ledere opererer. Hvert år ca 50 personer er tatt opp til studiet. Deltakerne forventes å beholde sine fulltidsjobb ansvar gjennom sine EMBA studie.

To års studier er nødvendig - hver bestående av fire vilkår. To én uke, in-residence studieprogram er henholdsvis planlagt i begynnelsen og slutten av programmet. Det første året programmet gir et solid fundament i alle de store forretningsfunksjoner og en introduksjon til de ulike skiftende bedriftsmiljøer. Den andre-årig program bruker en funksjonelt integrerende tilnærming som vektlegger en bred strategier og retningslinjer.

Metoder for instruksjon

Den EMBA metode for undervisning konsekvent utnyttet sterk og mangfoldig ledererfaring av deltakerne. Metodene for instruksjon variere, men kan omfatte formelle forelesninger, seminarer, case analyser, simuleringsspill, og individuelle og gruppeoppgaver knyttet til løpende forvaltningsspørsmål i deltakernes vertsorganisasjoner.

For å øke den pedagogiske verdien av programmet, deltakerne forventes å bidra til små og store gruppeaktiviteter innenfor et svært interaktivt læringsmiljø. Studiegrupper er dannet med deltakere fra ulike bakgrunner og erfaring nivåer. Her er effektiv kommunikasjon og samarbeidsevner praktiseres med sikte på å oppnå våre EMBA mål.

Opptakskrav

Søkere må:

  • har fått en bachelorgrad eller faglige kvalifikasjoner tilsvarende til en viss grad,
  • normalt, har minst 7 års post-kvalifisering virksomhet eller relevant arbeidserfaring, inkludert 5 år i en lederstilling, og
  • holde en ansvarlig, senior lederstilling.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Kinesisk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
520,000 HKD
Information
Deadline
Locations
Hongkong - Hong Kong
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Hongkong - Hong Kong
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen